Canım, fotoğrafa bakınca bile pil kaygım tuttu vallahi 😄 Ben telefonumu genelde günde 1 kez şarj ediyorum, yoğun günlerde 2’yi buluyor.
Günde bir kere şarj etmek aslında gayet normal, kullanım süreni düşürmeye çalışman güzel ama “her gün şarj = çok kullanıyorum” diye düşünme. Ekran parlaklığını biraz kıs, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat, 120 Hz kullanıyorsan 60 Hz’e çekmeyi dene, fark ediyor. 🔋📱
Daha çok gelenekçi birine benziyorsun. Teknolojisin insanın hayatından aldığı romantizm, duygusallık vs gibi şeylere üzülüyor gibisin. Yani şu an telefon kullanmak yerine birine duygularını yazarak ifade etmeyi isteyen bir ruh halin var gibi düşünüyorum. Bu yüzden merak ettim.
Hiç gelenekçi değilim aslında sadece telefonla uğraşmak yerine daha iyi aktiviteler yapabileceğimi düşünüyorum bu yüzden kullanım süremi azaltmaya çalışıyorum ama nafile
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, fotoğrafa bakınca bile pil kaygım tuttu vallahi 😄 Ben telefonumu genelde günde 1 kez şarj ediyorum, yoğun günlerde 2’yi buluyor.
Günde bir kere şarj etmek aslında gayet normal, kullanım süreni düşürmeye çalışman güzel ama “her gün şarj = çok kullanıyorum” diye düşünme. Ekran parlaklığını biraz kıs, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat, 120 Hz kullanıyorsan 60 Hz’e çekmeyi dene, fark ediyor. 🔋📱