Sizce kaç para eder yurt dışından almıştım ABD'den pil %80 1 TB telefon ama hiç sim takarak kullanmadım sizce değer mi kapora tutar ekranı yenilemek orijinali ile ne yapsam ki acaba kablo da alınacak
1 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence para sıkıntın yoksa gittiği yere kadar kullan. camı yaptırmak pahalı olur değmez bence. veya bu şekilde satabiliyorsan sat
ABD de kırık dökük telefonlar bedava oraya gidersem orada bakayım diyorum buna parçaları getireyim burada yaptırayım düşündüm ama burada çakma replika ekranlar bile 10 lira olmuş
Dediğin gibi yapabiliyorsan dene, olmuyorsa da nete falan ilan koy ya da bazı telefonculara veya teknoloji mağazalarına sor onlar da alabiliyor
İçindeki bilgileri alsaydım iyi olurdu yaa 1650 usd almistim çöp oldu çok canım yandı yaa
Pili de değişmek gerekebilir performans kaybının önüne geçmek için, her iki parçayı da orijinal alsan bayağı masraflı.
ABD den alabilirim vizem var laptop alacağım iPhone kablo android gogole pixel alırım diyorum bir de totalde 5000 usd yakın giderim olur ekran pil ikinci el veya yeniden aynı model telefon mu alsam kılık kıyafet ile iyi olur ABD buradan ucuz ve orjinal
17 Pro al o zaman seni daha ileri taşır.
Bu 14 pro Max ne olacak? İçindeki bilgilerim vs
Bilgiler kolay direkt aktarırsın da telefonu satmak sıkıntı olabilir. Hızından veya diğer özelliklerinden memnunsan kullan fakat durdukça değer kaybedecek.
Şu an baya az verirler
Sorma ya moralim bozuk zaten sim giriş yeri de yok lanet ettim aldığıma da ayrıca telefon olarak kullanmadım da pil ve ekranı kablosu değişince sıfır parasına yakın para gidecek burada
Bence yaptır ve kullan en iyisi
Bakalım parçalarını yurt dışından getireyim alışveriş yapacağım yurt dışından vs burada yaptırırım
Kaçakçıdan almışsın abd demen gerekmiyor
Boston masachues iPhone mağazasından aldım