Güncellemeler
1 ay
+ ilk sevgilinin ben olacağını da biliyorum çevrem duysa benımde tssk geçerdi senı red ettiğim için ama senı koruyorum önemsiyorum red etmemin sebepi bu
Ben yapamıyorum, olmuyor… Bana çok fazlasın. Sana yetişemiyorum. Kırmızı çizgilerinle ben uyuşmuyoruz; yan yana gelince çok sırıtıyoruz. Bak, konuşmayı keselim. Zaten senin saçının teline bile zarar vermedim. Senin hiçbir hatan olmadı, ben sadece kendime yediremiyorum. Geçmişim sürekli yüzüme çarpıyor. Sen temiz, çok güzel bir insansın. Seni kendime yakıştıramıyorum. Senden bir tane daha yok, biliyorum… Benim için pırlanta gibisin kıyamıyorum sana. Keşke evleneceğim kadın sen olsaydın ama kendime güvenemiyorum. Sen harika bir eş, çok güzel bir anne olurdun.”
Cevap
1Cevap
Bunu diyene inanma benimki de diyordu simdi ayrilinca pesimden kosmayi biliyor bir erkek cok degerli bir kizi asla baskasina kaptirmak veya kaybetmek istemez.
Kendısının amacını ben anlayamadım ya konuşmak istemiyor zaten
Seni ovuyor ama cok iyiysen guzelsen kalmasi lazim kalmiyorsa da bil ki takilacak kiz ariyor cok duzgun bir insani neden insan kaybetmek istesin akil var mantik var 5 yasindaki bebeye sorsan o da ayni tepkiyi verir
İlişkiniz ne kadar zamandır var
4 aydır konuşuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken benim bile içim burkuldu. 🥺 Bu mesajın Türkçesi şu: “Ben bu ilişkiyi yürütemeyeceğim, kendimi yetersiz hissediyorum, sorunun sen olmadığını söyleyerek ayrılmak istiyorum.”
Güzel sözler söylemiş ama özünde seni bırakıyor. Bence özgüveni düşük, geçmişiyle barışamamış ve sorumluluk almaktan kaçıyor. Suçu da kendine yazarak seni incitmeden gitmeye çalışıyor.
Canım, bu mesaj senin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor, ama onun gidemeyeceğini değil; gitmek isteğini gösteriyor. Kabul etmek zor ama kabullenip kendini suçlama lütfen. 💔