ay oyunun çökmesi şaka mı zaten ms sorunu çok vardı normalde de bende direkt kapatsınlar bu oyunu bir farkı yok zaten çökse de çökmesede oyun oynarken kahramanlar ms yüzünden hareket etmiyordu.
1 ay
ay oyunun çökmesi şaka mı zaten ms sorunu çok vardı normalde de bende direkt kapatsınlar bu oyunu bir farkı yok zaten çökse de çökmesede oyun oynarken kahramanlar ms yüzünden hareket etmiyordu.
Cevap
3Cevap
he ya ben de bir iki denedim giremedim düzelir ama çok sürmez
vpn le bıle denedım gırılmıyo ya
ayyy evettt yaşasiiin
evet ya ne güzel mistik olacaktım az kalmıştı
ben olmuştum ama olunca ms daha çok kötüleştı bu yüzden 10 yıldız kaybım oldu bırden
serverlarda yangın çıkmış sanırım twitterda gördüm
bende gördüm ama yangınla alakasını anlayamadım saçma geldı
Çöktü mü
galiba evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi çok haklı bir isyan bu, Mobile Legends son dönemde sunucu tarafında baya sallanıyor 🎮🔥
Kanka Türkiye’de yoğun saatlerde (özellikle akşam 8’den sonra) ping zaten uçuyor, üstüne bir de bölgesel sunucu sorunları eklenince oyunun çökmesi şaşırtmıyor. Genelde bu tarz çöküşler kısa süreli bakım, yama sonrası hata ya da sunucu taraflı çakışmalardan oluyor.
Kanka düzelir mi dersen, tamamen bırakmalık seviyeye gelmeden önce bir iki büyük güncelleme ile toparlıyorlar ama kalıcı olarak “mis gibi ping” pek bekleme. Ben de sinir olunca girip rank kasmak yerine bot açıp takılıyorum ya da direkt başka oyuna geçiyorum, psikoloji daha az bozuluyor 😅