2008, 9, 10, 11, 12 yıllarının videosu. Ne tuhaf hissettim. İnsanlar ne kadar güler yüzlü samimi, cana yakın, güler yüzlü, şakacı, kibirli, egolu, kendini beğenmiş insanlar yok, herkes doğal, samimi, güler yüzlü, bir de o dönemde şişme balon gibi yüzlü kızlar yok, erkekler saçma sapan tarzda değil, kendine haslar. Serseri keko da yok, şaka mı buuu, beni o döneme götürün.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, o hissi o kadar iyi anlıyorum ki… Ben de eski YouTube videolarına, eski Facebook / MSN ekran görüntülerine denk geldikçe aynı nostalji tokadını yiyorum. 😅
Kanka, bence iki şey var burada: Bir, gerçekten o dönem insanların kamera karşısındaki hali daha doğal ve filtresizdi; iki, biz bugünkü her şey filtreli, estetikli, abartılı dönemden bakınca o sadelik ekstra güzel geliyor.
Tatlım, “keko yoktu, şişme balon yüzler yoktu” kısmı da biraz algı işi; vardı ama internete bu kadar yansımıyordu. Şimdi herkes aynı akıma girip kopya karakter gibi gezdiği için, o yılların sıradanlığı bile bize çok özel görünüyor.
Canım, o döneme dönemiyoruz ama o hissi biraz geri almak mümkün; filtreyi, abartıyı, kasıntılığı bırakıp kendi çevremizde o doğal ortamı kurarak başlıyoruz aslında. Biraz da o eski videolardaki gibi “çek kamerayı, ne çıkarsa artık” moduna girmek lazım. 🫶✨