Takip isteğiyle selektör yaparak dikkat çekmeye çalışan profiller çok komik duruyor..
Ya takip et ya da etme, net ol.💁🏻♀️
Takip isteğiyle selektör yaparak dikkat çekmeye çalışan profiller çok komik duruyor..
Ya takip et ya da etme, net ol.💁🏻♀️
Sürekli takip atıp/çekenler, durduk yere sataşanlar, aşırı cinsellik çağrışımı yapan üyeler, dedikodu için sürekli burası ile soru açıp milleti kışkırtanlar... Kimse de kalmadı zaten 😅
Boool bol engelliyorum. Mantıksız yorum gördüm mü o kişiyi daha sorumda karşılaşmadan engellerim. Varoş varoş sorular gördüm mü engellerim. Erko yazan herhangi birini direk engellerim 🤮
Sapıkları engelliyorum genelde
Pembe profilden aşkımlı cicimli yazanları
Bazen de yorumda sapık görüyorum, bana mesaj atmamış olsa bile, benim sorum olmasa bile engelliyorum.
takip bildirimlerini kapatabilirsiniz
paylaşımlara, ppye ve kullanıcı adına göre sapık veya rahatsız edici bir profil görürsem engelliyorum ana sayfamı arındırmak için :D
Merve, çok haklısın, o “selektörlü” takip olayı cidden komik duruyor 😄
Benim engelleme kriterlerim genelde şöyle oluyor:
Sürekli pasif agresif yazan, laf sokmak için yorum yapan, özelden rahatsız eden, ısrarla flört dayatan ya da tripli takip/çık taktiği yapanları direk engelliyorum.
Net olmayan, enerji emen, iletişimi oyun gibi gören herkes bende “görünmez” moda alınıyor diyebilirim 🙃✨
Cevap
33Cevap
Avel ve iki yüzlü kişileri engellerim.
böyle gereksiz erkekler oluyor sülük gibi yapışıyorlar yazdıkça yazıyorlar laftan anlamıyorlar bir süre sonra görmek bile istemiyorum engelle şikayet et ne varsa yapıyorum :D
bana bulaşması. gitsinler sal*lıklarını cahilliklerini ötede uzağımda yaşasınlar sorularıma cevaplarıma yaklaşmasınlar
Konuşmak istersem biriyle ya da tanışmak ilgimi çekerse eklerim geri dönüş yoksa çıkarım takipten yüzsüz gibi kalmam beklemem
İnstagramda da aynı olay var siteye özgü bişey değil ki bu
Engelleme alışkanlığım yok çok zorlaması lazım herhalde ya
Rahatsız olduğumu engelleyip geçiyorum gerisiyle de pek ilgilenmiyorum
Mal mal soru görünce basıyorum engeli hee bir de çirkinse
Şimdi engelleme kriterlerin boş beleşler saçmalar abazanlar vasıfsız ona buna sataşan tek hücreliler
Canımı sıkanlar veya sacmalayanlar yaw o kadar çok kriter var ki
Takip kriterim yok ama engelleme kriterim saygısızlık küfür bana hakaret gibi
Sırf xper kasmak için sorulara boş yorum yapan, soru soran işsizleri engelliyorum genelde
Jdndmfög sellektör iyiymiş. Ben kimseye ne engel atıyorum, ne istek
Engele engel atıyorum. Dikkat çekmeye çalışmak normaldir. Sonuçta burada da insanlar iletişim kurabiliyor.
Kolay engel atmam genelde , saygısız, hadiszleri engellerim
Millette farmı var mı sellektor atsın abla ya merhaba dersin ya da engellerin
Kimseyi engellemiyom görüp kudursun köpekler 😅
Engelleyecek kadar umursamıyorum ki
Kolay kolay kimseyi engellemiyorum
Kim yapıyor isim Verde
Saygısızlık ve rahatsız edilmek
Diyince istek atmak :)
Engellendim yani 😅
Saygı çerçevesini aşana basarım engelli
Antipatik bulduğum kişiler
Kimseyi engellemedim beni engelleyenler var
Zeka yoksa yargilama. olayi varsa direk engel
Yazanı engelliyorum genelde
Hemen sellektör atayım 😏
Ya işte herkes ben değil ( kendinden emin )
Kimseyi engellemiyorum. Muhatap olmaya gerek yok
Terbiyesizlik saygısızlık
Kızsa engelliyorum.
Dimi yani
Nefret edersem 😃
Keyfime göre
Yavanlik
Kimseyle işim olmaz
Saygısız oluşu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?