İçinde bazı önemli videolar oluyor, internetsiz izleyebilmek için indirmek istiyorum. Bunu yapabileceğim bir program var mı? Telefondan indireceğim.
1 ay
İçinde bazı önemli videolar oluyor, internetsiz izleyebilmek için indirmek istiyorum. Bunu yapabileceğim bir program var mı? Telefondan indireceğim.
Cevap
3Cevap
https://app.ytdown.to/en27/ Burayı kullanabilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim
Teşekkür ederim işe yaradı
bir şey daha sorabilir miyim YouTube'da olmayan sadece internette olan videoları da indirebileceğim bir şey var mı
YouTube premiumda normal video indirmene izin veriyor ama shortsu bilmiyorum
Video kaydet diyor biliyorum ama onu başka yere atamıyorsun ben flash'ıma koyup başka yerlere de atmak istiyorum
Bilgisayardan indirme şansın varsa internet download manager programını tavsiye ederim
Yani laptopum var pek açmıyorum ama mecbur kalırsam kullanırım tabii teşekkür ederim Peki YouTube'da olmayan başka internetten videoları da indiriyor mu bu
İzin veren sitelerde indiriyor. Yasaklı sitelerde de şansın yaver giderse indirme yapabilir
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Var bı yöntem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla güzel düşünce ama burada biraz dikkat etmek lazım 📱
YouTube Shorts videolarını telefona “dosya olarak” indirmek, genelde üçüncü parti siteler veya uygulamalarla oluyor ama bunların çoğu hem güvenli değil, hem de YouTube’un kullanım şartlarına aykırı. Virüs, reklam, veri çalma olayı çok fazla.
En temiz ve yasal yol, YouTube uygulamasının içindeki “indir / çevrimdışı kaydet” özelliğini kullanmak. Videoyu açıp, altta çıkan indir simgesine basıyorsun; sonra internetsizken kendi hesabından izleyebiliyorsun. Uygulama dışına dosya almak ise yasal olarak sıkıntılı kısım.