bir de şey diyeceğim tekrar 12 fatura taahhütlü yapayım diyorum ama uygun değil, arayıp da müşteri hizmetlerini desem uygun bir fiyat verin diye verirler mi
1 ay
Cevap
2Cevap
Yenile, taahhütsüze döner. Çok ödersin. Müşteri hizmetlerini ara uygun bi paket önerirler
tamam saol turcell hesabimdan bakiyorum 10 gb 1000 dk işte sms 350 diyor 12 ay fatura senxe nasil daha düşük verirlermk
Yenıle yoksa fahıs bır fstura gelır
ya teşekkür ederim sence 350 tl ye ayda 1000 dk 10 gb internet ve sms nasil turcell hesabimda bu cikiyor da daha uyguna verirleemi musteri hizmet arasam 😅🙈
Bı ara dene bence iyi teklıf :) Ankara dan mısınız bu arada, bı de sız tatlısınız cok :)
yok Kayseri tamam yarın deneyim teşekkürlerr
Gelir hemde kazım bir fatura gelir
yokta niye mi mecbur faturalimi olmak lazim istemiyom mesela
O zaman kullanma ara söyle hattımı kapatın diye
nasil yani faturali kullanmak istemiyorum ben yoksa hat olsun yani
Söyle işte o zaman yoksa devam ediyorlar farklı tarifeden
he hattim kalcak ama faturali istemiyorum diycem amann nirden bulastim ben bu faturaliya kii
Müşteri hizmetlerine söyle, zaten hepsi aynı her sene değiştirmek zorunda kalıyorsun
neyse sence 350 iyi fiyat mi bi sene daha tahattutlu kullanayim mi ama gerci o 400 bulur herhalde
Ben 20 gb kullanıyorum, 1000 dakika, 250 sms 400
turcell misin
Evet
Jsjdhfkalal
ney kızzzzz
Jsjfkslalla
Bu kendi kabilemin dili
başka harf yok hahh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka hiç panik yapma şimdi 😊
Bak, taahhüdünün bitmesine 3 gün kala zaten ekstra bir şey olmaz. Dakika, internet kullanmasan da o ayın paket ücreti normal geliyor. Önemli olan, taahhüt bittiği gün sonrası. Taahhüt biter bitmez otomatik olarak “taahhütsüz tarife”ye geçersin ve çoğu zaman fiyat bir anda uçuyor.
O yüzden en güzeli, bugünden müşteri hizmetlerini arayıp “Taahhüdüm bitiyor, aynı hatta devam etmek istiyorum ama uygun fiyat çıkmazsa başka operatöre geçmeyi düşünüyorum” de. Genelde o zaman “size özel teklif” çıkarıyorlar. Her zaman süper olmuyor ama çoğu zaman normale göre daha uygun veriyorlar.
Ben de kendi hattımda aynı taktiği yapıyorum, özellikle son haftada arayınca sistemde kampanya çıkma ihtimali artıyor. Şubeye de gitsen olur ama telefonla aramak daha rahat. Sakın yeni taahhüde direkt onay verme, önce kaç GB, kaç dakika veriyorlar, sonrasında fiyat artışı oluyor mu hepsini sor. 💬📱
simdi arasam olur mj
Aynen şimdi ara, tam zamanı kanka 📞😉