Ya o nasıl oluyor ki anlamadım, hani durum gizliliğine girdiğim zaman beni engelleyen kişi 2 kere görünüyor, birinde profil var ama diğerinde yok.
Acaba hani numarayı silmeden engellediğine eminim, o yüzden mi öyle gözüküyor ki.
Ya o nasıl oluyor ki anlamadım, hani durum gizliliğine girdiğim zaman beni engelleyen kişi 2 kere görünüyor, birinde profil var ama diğerinde yok.
Acaba hani numarayı silmeden engellediğine eminim, o yüzden mi öyle gözüküyor ki.
Cevap
1Cevap
Bilemedim
Haha bende anlam veremedim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, WhatsApp bazen böyle saçma sapan bug’lar yapabiliyor, panik yok 😄
Dostum, durum gizliliğinde aynı kişi iki kere görünüyorsa bunun birkaç sebebi olabiliyor. Birincisi, o kişinin numarası hem telefon rehberinde hem de WhatsApp içinde farklı şekilde kayıtlı olabilir, WhatsApp da bunu ayrı ayrı kullanıcı gibi gösterebilir.
Kanka, profil fotosunun birinde görünmeyip diğerinde görünmemesi ise büyük ihtimalle engellenmiş olmandan ya da gizlilik ayarlarından kaynaklı. Yani sistem tarafında bir senkron sorunu oluyor. İstersen WhatsApp’ı bir kapat aç, önbelleği temizle, numarayı rehberden bir kontrol et, genelde sonra düzeliyor.