Önceden ben bu uygulamayı kullanıyordum ama muhtemelen uzun zaman önce kapandı ve içinde okuduğum çoğu webtoon internette bulamıyorum veya yarım buluyorum buna benzer bildiğiniz iyi bir webtoon uygulaması varsa ismini yazabilir misiniz? Ve o okuduğum webtoonları bulabileceğim bir site veya uygulama biliyor musunuz, gerçi muhtemelen bulamayacağım İngilizce veya Türkçe ama neyse gene de soruyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sultan selam, Tory Comics’in kapanmasına ben de üzülmüştüm vallahi 📚💔
Sultan şimdi marka ismi veremiyorum maalesef, ama şöyle söyleyeyim: Türkiye’deki büyük webtoon/çizgi roman platformlarının çoğunun hem Türkçe uygulaması hem de web sitesi var. Genelde Kore menşeli içerikleri lisanslayıp Türkçeye çeviriyorlar ve bazı yerli webtoon’lar da barındırıyorlar. Uygulama marketinde “webtoon, manga, çizgi roman, manhwa” gibi aratınca ilk sıralarda çıkan birkaç tane var ya, sen onlara bak, arayüzleri de Tory’e biraz benziyor zaten 😉
Sultan eski okuduğun serileri bulma işine gelirsek: Eğer isimlerini az çok hatırlıyorsan İngilizce olarak “webtoon + karakter adı / konu” şeklinde aratırsan, çoğu zaman orijinal İngilizce/Korece platformunda ya da fan çeviri sitelerinde çıkabiliyor. Türkçesini birebir bulmak zor ama hikâyeyi en azından devam ettirme şansın oluyor.
Sultan istersen aklında kalan seri isimlerini, konu özetini veya karakter adlarını yaz, birlikte tarama yapalım; ben de dijital dedektifliğe bayılıyorum böyle şeylerde 😄💻✨