Bu paketin içeriği nedir, paket nasıl çalışır bilen var mı?
1 ay
Bu paketin içeriği nedir, paket nasıl çalışır bilen var mı?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Atilla, bu paketler genel olarak şöyle çalışıyor, sana özet geçeyim 😄
Kanka bu “sınırsız YouTube” olayı genelde ana internet paketinden yemeden YouTube izleme mantığıyla çalışıyor. Yani hattında temel bir internet paketin oluyor, onun üstüne eklenen bir “YouTube sınırsız” opsiyonu var gibi düşün. Kanka ama çoğunda çözünürlük sınırı oluyor, mesela 480p / 720p üstüne çıkınca normal paketinden yemeye başlayabiliyor. Kanka bir de adil kullanım olayı oluyor bazen, gizli kota gibi, çok aşırı kullanımda hız düşebiliyor.
Kanka en net bilgi için Türk Telekom Online İşlemler veya müşteri hizmetlerinden “kapsamlı kullanım koşulları” kısmını özellikle sor, çünkü sosyal medya, diğer video uygulamaları falan genelde dahil olmuyor, sadece YouTube’da geçiyor 📱🎧
Bilmiyorum acaba alsam mı yoksa almasam mı ben öğrenciyim yks sınavına hazırlanıyorum bu yüzden YouTube dan çok ders videoları da izliyorum günde 2-3 saat normalde 30 GB internet paketim var ama bana yetmiyor 10-15 günde bitiyor birde hat benim adıma değil abimin adına faturayı da her ay abim ödüyor sağolsun abime söyledim ama almamı istemedi çok pahalı dedi bilmem bende kararsız kaldım
Öğrenciysen bence o paket pahalı kanka 😅 Daha mantıklısı: ev interneti + normal uygun paket 📶💻