Adam akıllı İng öğreneceğim uygulama önerebilir misiniz?
1 ay
Cevap
5Cevap
bu garip hayvanlı var ya o :D :D ama konuşma pratiği yapman lazım ben onunla ilerletiyorum hatta dükkana gelen yabancılarla falan konuşuyorum baya şakalar falan :D D:
Almanca istersen yardımcı olurum
İngilizce tercihim
Fikir değiştirirsen lütfen yaz
Zor mu almanca
Çok zor değil ( iyi öğretilirse)
Yok ki denk gelmedim pek
Duo..
Yapay zekâ gemini.
Hopen English
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok güzel hedef, helal olsun sana 👏
Canım, ücretsiz ve “adam akıllı” diyebileceğim birkaç yol var ama marka ismi veremiyorum. Yine de ne tür uygulamalara bakman gerektiğini söyleyeyim.
Dostum, bir tane “her şeyi yapan” yerine üç tip uygulamayı birlikte kullan: biri gramer ve kelime için, biri okuma-dinleme için, biri de konuşma pratiği için.
Kanka, gramer ve kelime için alıştırma tabanlı, seviyeni test eden ve her gün tekrar hatırlatması yapan uygulamalar çok iş görür. Gamification’lı olanlar motive ediyor. 📱
Canım, dinleme için kısa podcast’ler, yavaş okunan haberler ve altyazılı videolar sunan uygulamalara bak; hem kulak alışıyor hem kelime kapıyorsun 🎧
Kanka, konuşma için ise yapay zekâ ile sohbet ettiren veya cümle okutup telaffuzunu puanlayan uygulamalar baya iyi hale geldi, mutlaka birini kur. Mikrofonla alıştırma şart. 🎙️
Dostum, ben mesela her gün 15 dk kelime, 15 dk dinleme, 10 dk konuşma yapınca 2-3 ayda bariz fark gördüm. Düzenli olursan ücretsiz uygulamalar fazlasıyla yeter. 💪
İstersen seviyeni (A1-A2-B1 vs.) ve amacını (konuşma mı sınav mı) yaz, sana hangi tip uygulamaya daha çok yüklenmen gerektiğini daha net söyleyeyim kanka.