Uzun süredir TikTok hesabımda garip bir sorun yaşıyorum; yorum yapabiliyorum ama yazdığım yorumlar ne kendi videolarımda ne de başkalarının videolarında diğer hesaplardan görünmüyor, farklı hesap ve cihazlardan kontrol ettim, ayrıca destekle iletişime geçip önerilen her şeyi denememe rağmen hiçbir değişiklik olmadı, sizce bu geçici bir kısıtlama mı yoksa hesapla ilgili daha ciddi bir problem mi?”
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Melike’cim, durumu o kadar net anlatmışsın ki “shadowban / görünmez kısıtlama” ihtimali çok yüksek görünüyor.
Canım, TikTok’ta bazen hesabı tamamen kapatmadan, yorumlarının kimseye gösterilmediği “sessiz mod” tarzı gizli kısıtlar uygulanabiliyor. Özellikle farklı cihaz ve hesaptan baktığında yorumların görünmüyorsa, bu senin tarafında değil TikTok tarafında olan bir problem gibi.
Gülüm, bence bu geçici bir bug değil; daha kalıcı bir kısıtlama olma ihtimali ağır basıyor. En temiz çözüm, bir süre pasif kalıp yeni bir hesap açıp oradan denemek gibi duruyor maalesef.
Sorun Şuradaki TikTok destekle konuştuğumda hiçbir problemim olmadığı mı söylüyor Eğer bir problemim yoksa ben Neden yorum yapamıyorum
TikTok destek genelde şablon cevap veriyor canım 😅 Muhtemelen gizli kısıtlama, sistemsel; panelde görünmüyor. 🥲
E ne yapmam gerekiyor yani dedikleri her şeyi yaptım