TikTok yorumlarım neden kimseye görünmüyor, gölge ban mı yedim ne yapmalıyım?

Bir tane video paylaştım, bu insan katliamlarıyla ilgili ve insanların öldürülmemesi gerektiğini ve insanların yaşam hakkının elinden alınmaması gerektiği ile ilgili bir video paylaştım. Ardından biraz zaman geçti, bu videoyu ben 2 tane hesabımdan birden paylaştım ve bir hesabımda yorum atma özelliğimi kaybettim. TikTok desteğe yazdım, yardımcı olmak yerine yapay zeka cevapları ile geçiştirip durdular sürekli işte internetinizi kontrol edin, başka birinin bu hesabı kullandığından emin olun, verilerinizi temizleyin gibi sürekli sürekli aynı cevaplar. Dedikleri hepsini yaptım, uygulamayı güncel tuttum, sildim, geri yükledim, her şeyi yaptım. Yok, olmuyor. Ben o hesabımı çok güncel kullanıyordum ve gayet temiz, düzenli kullanıyordum ve buna rağmen böyle bir şey yaşamam beni çok sinirlendiriyor. Bir insan bana yorum atıyor, yoruma cevap veriyorum, karşı taraf yorumu görmüyor, zaten yorumum gözükmüyor, beni diğer hesabımdan bakarak teyit etmiş oluyorum. Bu saçmalığa bir son verilmesini istiyorum. Gerçekten TikTok destek hiçbir şekilde bana yardımcı olmadı
Güncellemeler
1 ay
Bana dediler ki iki gün içerisinde düzelir iki günden daha fazla gün geçti yani bekliyoruz bekliyoruz yok hiçbir şekilde bir ilerleme yok ben neyi bekleyip bekleyip duruyorum