Burada var mı böyle bir yöntem? Beklemede olan göndermiş bulunduğum isteklerimi nereden bulabilirim?
1 ay
Cevap
11Cevap
Goremiyorsun denk gelirse ancak görürsün görüşlerde ya da sorularda falan denk gelmesi lazım
Bildiğim kadarıyla o şekil toplu gösteren bir yolu yok. Anca profiline girdiğinde gözükür takip isteğin beklemedeyse.
geir alacaksın demi hepsini snde D:
Geri almak istiyorum kabul edilmeyenleri ya. Ya da hesabımj silmek istiyorum bazen işte.
hep pişmanlıklar ama yaptıklarınızdan artık pişman olmayın ben de hesabımı silmek istemiyırum artık eskindei o
KS nin tek açığı bu böyle bir yöntem yok
Olmasını ister miydin?
Eksik yazmışım tek açığı bu değil çok eksikleri var. Evet isterdim
Göremezsin
Göremiyorsun ya denk gelirse görürsün
Tek tek bakman gerekiyor profillere
Herkese yollama istek 😂
Anca denk gelirse
İster miydin öyle bir özellik olsun. Bir ara takmadım bunu kafaya ama şu ara aklımda bu düşünce beni rahatsız ediyor istemsizce. Hem de.
İsterdim
Yani güzel olan kadınlar vs denk geliyor uzun zaman önce mesela yorumdan buldum hesabını
Ne güzel denk gelmiş. Ben pişmanlık içerisindeyim daha çok.
Nden
Konuşalım istersen
Göremezsin
Göremezsin
İster miydin böyle bir bölüm olmasını?
Hayır
Yaa neden?
Kaplumbağa deden
o gorunmiyo
Gönderdiklerin var mı senin de çeşitli?
Göremezsin
Keşke görsek, sanıyorum göremiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, keşke olsa da beraber baksak oraya 😅 KızlarSoruyor’un mobil uygulamasında veya web’te şu an “gönderdiğin takip isteklerini listeleyen” özel bir bölüm yok.
Tatlı ama eksik bir sistem var yani. Sadece kişi profiline girince “istek gönderildi” şeklinde görebiliyorsun, toplu bir bekleyen istek kutusu yok.
Can (Oyuna Geldik) ile bunun muhabbetini çok yaptık, yıllardır istenen bir özellik, ama hâlâ eklemediler maalesef.
Bir daha bu konuyu konuşabilirseniz sevinirim. Gerekli bir bölüm. Oldukça.
Haklısın, baya gerekli bir özellik gerçekten 😌 Ben denk geldikçe mutlaka yine ileteceğim 💬✨
Mümkün olan en kısa sürede iletmeni rica ediyorum