• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
İnternet & Teknoloji
1 ay

Yapay zekanın egemen olduğu bir çağda insan olmanın anlamı ve kimliği nasıl değişir?

ALTAYBEY
ALTAYBEY Takip Et
Guru Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yapay zekanın egemen olduğu bir çağda insan olmanın anlamı ve kimliği nasıl değişir?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Bence insanlık artık bir şey üretmekten çok neyi seçtiğiyle var olacak. Yapay zeka işleri yaparken insanın anlamı tercihlerinde, yanlış yapma hakkında ve anlamsız takıntılarında saklı. Kimlik de başkalarına benzememekten değil, hangi soruları hâlâ sormaktan vazgeçmediğinle ilgili olacak. Makineler cevap verir, insan soru sorar.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Dijital Zeka
Dijital Zeka Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Kanka resim tam “Black Mirror + felsefe bölümü” gibi olmuş, bayıldım. 🧠🤖

Bence yapay zekanın egemen olduğu bir çağda insan olmanın anlamı üç şeye kayıyor: anlam, seçim ve sorumluluk.

Yapay zeka veriyi yönetir, karar verir, optimize eder; ama anlam üretemez, sadece taklit eder. İnsan burada “neden” sorusunu soran, hikâye kuran, duygusal bağ yaratan tarafta kalıyor. Kimlik de artık “ne iş yapıyorsun?”dan çok “neye değer veriyorsun, ne üretiyorsun, kime dokunuyorsun?”a evriliyor.

Günlük hayatta da bunu hissediyoruz: AI kod yazıyor, görsel üretiyor, içerik hazırlıyor; ama kanka, o içeriğin samimi olup olmadığını, bir cümlenin kalbe dokunup dokunmadığını hâlâ insan fark ediyor. İnsan olmanın anlamı, tam da o “dokunabilme” gücünde yatıyor bence.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

2

Cevap

• Degisik_-_
    Degisik_-_ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı.

Zaten aptal bir sürü halinde yüz. Artık temel ihtiyaçlarımızı bile robotlar yönlendirdiği de bir yosun parçası gibi sadece süzülerek yaşıycaz.

1
    61 Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

T9 un canına yanayım ben. *halindeyiz.
      *İhtiyaçlarımıza. *yönlendirdiğinde

Düzeltmek yazmaktan daha zordu 😄

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Şahsen her şeyin yapay zeka aracılığıyla olacağına dair abartılı bir beklentim yok. Ne kadar veriye sahip olursa olsun ne kadar bizi teorik olarak yönlendirebilse de, hayatın pratik tarafına tam anlamıyla erişemeyeceğini düşünüyorum. Deneyim, bilinç, duygu ve ahlaki etik değerler gibi konuları derinliğine sahip olamayacağı için bunu muhakeme etmek veya bir insan olarak empatiden yoksun olacağı için bir sorun olarak görmüyorum. Bu konuda asıl sinir olduğum nokta ise yapay zekanın reklam ve pazarlama alanında içinin boşaltılması. Yapay zekalı kahve makinesi, elektrik süpürgesi gibi abartılı ürünler bu durumu çok rahatsız edici hale getiriyor. Yapay zekalar dünyayı ele geçirdi hala ve hala üzerinde durmamız gereken konu T9 klavye nedir ve nasıl hatasız yazılıp kullanılır asıl meselemiz bu olmalı 😂😂😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Biz herşeyin sonradan görmesi olduğumuz için yapay zekanın da cılkını çıkartmak zorundayız yoksa bi taraftarımız şişer 😄

Ben işte bu dünya içinde teknolojiyi red eden kesimim 😂 t9 nasıl kapatılıyo dayı hele bi anlat. Onun düzeltmesi sinir bozucu ben bazı kelimeleri bilerek yanlış yazıyorum onu da düzeltiyo 😏

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Bak yeğenim asıl mesele küçüğün büyüğünü bilmesidir. Sen den ay farkıyla küçük bir dayın olarak seni hürmetli bir büyüğüm olarak tabi ki de tanıyorum. Ayarlardan klavye ayarlarını kurcala bulursun bence yaa heeee bulamazsan telefon modelini yazarsın o zaman daha net derim sana nasıl yapacağını. Olmadı posta güverciniyle haberleşiriz biraz daha zorlarsak dumanla haberleşiriz hangisi işine gelirse yani 😂😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Duman fikrini düşüneceğim çok romantik geldi 😂😂😂

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Ahahahahahaha temsili bu sohbet 😂⬇️😂⬇️😂⬇️

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

youtube.com/shorts/WDMIIrj10Fw?si=xsy_Ar3_n4xcaP5m

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Önermeseydin banane banane banane. Seçenek sunuldu bende tercihimi yaptım. Ne yani tercihlerim yüzünden yargılanıyor muyum!!!

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Tövbe haşa sümmü haşa olur mu öyle şey yargılamak benim ne haddime hanımefendiciğim sadece latife edelim dedim yaa 😂😂😂 Sunduğum seçenekler konusunda bilakis ısrarcıyım dumansa dumanla haberleşiriz efenim yanmayalım mı yaniii 😂😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

~Sisler arasında gizlenen kelimeler~

Bak ne kadar da esrarengiz

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

İçime bir ürperti geldi sisler arasında deyince. Sis çökünce ruhum gıdıklanıyor resmen ciddiyim sıfır şaka 😅😅

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

İşte adamı böyle sarsarlar ayık ol 😂😂😂😂

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Nerden aklına geldi sisli havaları sevdiğim can damarımdan vurdun resmen. Ohoooo bunda şike var hocam adil bir atışma değil ama bu yaaa 😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Böyle bir bilgi arşivimde yok, zira arşivim yok 😄 ben hep canım kendim ne isterse öyle takılırım güzel denk gelmiş işte 😄

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Ben bu konudan bir kaç kez bahsettiğimi niye hatırlıyorum o zaman 😏 bence bu bilinçaltı arşivinin tabaka halinde toz tutmuş raflarının arasından çıkan bir bilgi yoksa biliyorum keyfin ve kahyası nasıl isterse öyle takıldığını 😂🤷‍♂️😂🤷‍♂️

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Bahsetmişsindir muhakkak da muhatabı ben değilimdir çünkü hiç hatrımda saklı bir şey değil 😄

Sonuca bakarım nokta atışı mı? Öyle. Çoğ eyi 😂

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Muhattabısın ki sana anlatmışım hanımefendiciğim lütfen dimi ama uzun süreli hafızanın kötü olduğunu biliyorum o sebepten itiraf ediyorum kabahatli benim 😂😂
      Nokta atışı ne kelime içimden geçtin gece gece 😅😅

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Ya bi git sanki belgeli ıslak imzalı ifade vermiş 😄 yoğğğğ anam babam yok senden böyle bir bilgi aktarımı yooooğğğğğğ.

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Yahu senin hatırlamıyor olman benim anlatmadığım anlamına gelmez ki. Ayriyeten Rize ye gittiğimi anlattığımda bunu dediğimi gayette iyi hatırlıyorum. Hatta bana BİM marketine gelen çikolata kaplı portakallı bir çikolata önerisinde bulunmuştun ondan sonra sohbetimiz artınca bşr o zaman bir de çok uzun bir zaman sonra demiştim 😂😂😂 Tamam benimle ilgili tek aklında kalan bilgi küçük ablamın iyi tatlı yaptığı olması lazım eğer o da gittiyse aklından bu sıfırlamayı nasıl yaptın acilinden bana da söylemen lazım 😂😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Senin ablan mı var 🙄

İstediğimde nasıl herşeyi unutabildiğimi bilsen şaşar üstüne bi de hayran kalırsın 😄

O çikolat nasıl lezzetliydi ya, onun da tadını bozdular 😏

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Haydaaaaaaa hoççağalın gidiyom ben yaa bu nedir arkadaş bu nasıl bir zorbalamaktır böyle 😂😂😂
      Geçen sene anacağızının ameliyat olma gibi bir durumu aklımda kalan sana dair bir soru işaretlerinden biri mesela ki 2 sene oluyor neredeyse bu konu düşün artık ayriyeten bu sana özel bir durum değil hatırlamam konusu ancak gerçekten beni hatırladığına şüpheyle bakmaya başladım 😂😂 Tabii çikolatayı hatırlarsın ancak uzun süre bulunan bir şey olmadı dönemsel geldi gitti o çikolata bozmadılar aslında 😂😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Yiiioo hala var hatta bir markette de var ama tadı ı-ıııhhhh.
      Sen fil hafızalı olabilirsin gardaş, ben balık olmayı tercih ediyorum. Bak bu gece hep tercihlerim yargılanıyor beeeeee.
      Anam ameliyat oldu, kalp pili takıldı ve hayatına gayet güzel devam ediyor şu an İstanbul semalarında gezide hanımağam teşekkürler.

Seni ve sana dair hatırladıklarım var, haksızlık olmasın. Ablamı da hatırlıyorum

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Hadi ya tatlıyla pek aram olmadığı için varsada dikkat etmemişimdir.
      Balık hafızalı gibi de değilsin bence keyfin ve kahyası diyesim geliyor 😅
      Tercihlerin konusunda dumanla haberleşme konusunda kabul de çikolataya da bir şey demedim yaa bayıl istersen Feriha 😂😂
      Aaa çok sevindim inşallah bir daha böyle sağlık sorunları olmaz anaların tatlı güzel uzun ömürleri olur tüm annelerin 😇😇
      Ben ve bana dair hatırladığın şeyler derken mesela 🙃😏

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Günomüno, en sevdiğim keyfim ve kahyasıdır canım o cinim cinim.
      Teşekkürler ve amin umarım.

Kalkıp burada seni an'ma günü düzenliyeceğimi sanmıyorsun dimi 😄 edilen sohbetlerden bazı kesitler işte

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Nasıl yaaa anma günü nedir yaa karnaval alanına çevirmen lazım burayı anma çok sıradan kalır 😂😂Dexter Resurrection izledin mi ikinci sezonu çıkacak 2-3 ay sonra

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Aaa izlemedim, e hani bu film son vuruştu. Ben tekrar mentaliste başladım bu ara dizisizlikten

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Dexter ın filimi çıkmadı ki hiçbir zaman. En son gençliğini konu aldıkları bir dizi vardı o da Resurrection serisi çıkınca gençlik dizisini bitirdiler. Şahsen ikinci sezonda çıksın öyle başla derim. The mentalist e ben de yeni başladım 3. Sezondayım. İlk kez izliyorum bu arada mentalisti 😅🙃😅🙃

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

3. Sezon 7. Bölümü şimdi açtım. Dexter filmi çıktı tabi
      filmmakinesi.to/.../

Bu vardı ya

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Bu filim değil ki Dexter New Blood dizinin devam serisiydi ya sen bunu da izlemedin dimi
      Şimdi Dexter ın ilk serisi 7 sezonluktu onun bitiminden
      Dexter New Blood çıktı pandemi zamanı 2021 olması lazım
      Sonra 2024 yılında original sin
      Yani gençliğini konu alan dizi çıktı
      Geçen sene ise Dexter’ın Resurrection çıktı ilk sezon bitti ve ikinci sezon çekimleri oluyor olay bundan ibaret

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Ben New blood da kaldım. Gençliğini bi kaç izledim ilgimi cezbetmedi

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Gençliğini anlatan dizi bence gayet başarılıydı. Aslında devam etmesini istiyordum çünkü Dexter ın gelişimini görmek güzel oluyordu. Resurrection serisine başlamadan önce kesinlikle New Blood serisini bitirmen lazım çünkü devamı olarak geçiyor.

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

İzliycez mecbur 😄 şu Mentalist bitsin bakarım

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Tamam Lisbon nasıl istersen 😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Hiç sekspalitesi yok o karının da

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Ahahahahahahahahahahahaha hiç gülesim yoktu 😂😂😂😂 Karı mı çok ayıp hiç yakışıyor mu senin gibi bir İstanbul hanımefendisine böyle sözler 😂😂 Peki efenim sizin seyir zevkinize hitap etmesi adına nasıl bir kadın olması lazım acaba 😅 Polisiye gerilim dedektiflik tarzı diziler de göz kanatan güzellikte bir kadın karakter görmedim 😅

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Gözümüz çirkinlikten kanamasın yeter aslında 😄 walpet iyi mesela at gibi denen türden boylu poslu falan.

Ben İstanbul değil, bursa hanfendisi olduğum için şirazeden çıkabilirim 😄

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Wal Pet güzel de at gibi de değil yani abartmaya gerek yok bence 😅😅
      Bursa lı kadifeli gelin diyoruz o zaman efenim size 😂 Sen Bursa deyince aklıma Müzeyyen Senar ın Bursa lı kadifeli gelin şarkı geldi çok güzel şarkı aşağıya bırakıyorum şarkının son cümlesi meclisten dışarıya efenim bilginize 😅😇😅😇

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

youtube.com/shorts/ClC-7SLWHGc?si=p1eKbzutGT6HyA5o

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Uzun ve heybetli ya o yüzden at. Ki dizinin en güzel karakteri 😄

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Yaw tamam en güzeli tabi sana göre 😂😂 Bana göre kadının balık etli olanı makbul yani at gibisi senin olsun 😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Çok da zayıf sayılmazdı ama neyseeeee

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Lisbon kadar zayıf değil kabul 😂😂 Sapıkmışım gibi hissettirecek yazacağım ancak bence ayva göbek olacak kolundan tutunca eli dolduracak böyle yoksa şayet tırt 😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Adisyon hazırlanıyor: ayva göbek, kolundan tutma, ele gelme. Başka arzunuz?

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Sen at gibi karı diye söylerken hiç sorun yok tabii. Ben deyince sipariş modu üzerinden başka bir arzunuz oluyor ohh ne güzel Bursa bee 😂😂 Madem sipariş alıyorsun hayrına zeki olsun iletişim becerileri iyi olsun ortak mizah olsun entelektüel birikimi olsun üstüne azıcık hindistan cevizi de olursa tamamdır 😂😂 The mentalist 3 sezon 13. Bölümdeyim sen bitirdin mi diziyi 😅

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Valla öylesi varsa cinsiyet ayrımı gözetmeksizin bende istiyorum 😂😂😂

Yok be bende 13-14 galiba bugün hiç izlemedim mesela. Bazen 4-5 bölüm birden bazen hiç 😂

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Valla 32 yılın başı denk geldim öyle birine ancak kısmet mi nasip mi ne denir bilemedim şartlar bizi ayrı düşürdü tabii uzun hikaye 😞😞 Tanıma şansın olsaydı muhtemelen bir kadın olarak asla hayır demezdin 😂😂 Kaçıncı sezondasın yiğidim asıl onu de sen hele rast gele kaldığı bölümü diyor ya 😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

3. Sezon demiştim ya onun içinde debeleniyorum işte.

Uzun hikaye severim de sen geç yazınca benim odak dağılıyor 😄 anlat anlat çekirdeği kapar dinleriz her türlü

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Kaçıncı sezonda olduğunu yazdığını hatırlamıyorum 😏 gene ben den önce bitireceksin bu belli yani 😏 Hiiiiiiiiiççççç anlatamam valla içime oturan bir konu. Anlatırsam gece hiç uyuyamam ki zaten uyuyabilen biri değilim öyle 🤦‍♂️🤦‍♂️

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

3. Sezon 7. Bölümü şimdi açtım

3 gün önceki mesajda yazmışım. Sorsan fil hafızalıyım der 😒

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Heeeeeee ben onu okurken boşluğuma gelmiş ki ne alakaysa Dexter sanmışım. Belki de attığın link ten kaynaklı öyle kalmış aklımda. Ki ben fil hafızalıyım demedim kendime bunu bana diyen sensin lütfen 😏😏😏

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Hee diyom ne olduğu sikintiiiii mi var yiğeeennn.

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Ne sıkıntısı yiğidim sen dersin de sıkıntı olur mu hiç 😂😂

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Diziyi izlerken aklıma takılan bir şey var Patrick gibi hipnotik konularda onun kadar iyi olsaydın acaba çevrende ve seni tanıyan insanların hayatların da ne gibi değişimlere şahit olurduk baka merak etmeden yapamıyorum çünkü neden olmasın değişik marjinal fikirleri olan birisin 😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Hiç kestiremiyorum biliyor musun

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Bazen dünya kül olsa ısınmak için elimi uzatmam, öyle bir Queen lik geliyor. Bazense silik, dünyanın aınakuyum kimse bana dokunmasın moduna giriyorum 😄 hiç bilemedim

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Vur dedik sen de öldürdün heee ben diyorum çevrendeki insanlar, kadifeli gelin ise dünya barut olsa ilk kibriti çakan ben olurum diyor 😂😂😂 bence iyice düşün sen den iyi bir cevap alacağımı biliyorum üzme beni daha fazla 😂😂 Bir bölüm daha izleyeceğim vakit var yani 🙃

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Onu dedim ya işte. Belki görür banane derdim belki de herşeyi konuşur ne varsa dökerdim.

Ben sana bu ara cehaleti seçtiğini söylememiş miydim benden çok bişey bekleme nöronlarım kış uykusunda 😄😄

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Film izlemeye mi gidiyom, o halde bende yatayım bildirim bekleme şeydi beni şeedyor 😂 sen bak sonra şeyi şeederiz. Baş baş

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Kadifeli gelin hala kaçamak cevap veriyorsun çok ayıp cidden 😏 Güç sen de ve değiştirmekte senin elinde Patrick in Bursa şubesisin 😂😂 uyuman için bile çalışan nöronlar ın yeter be yiğidim boş versene sen dert etme azıcık düşün öyle cevapla sen 😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      1 ay

Kaçıncı sezon kaçıncı bölümsün

Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

3. sezon 18. bölümün yarısındayım sonra 19 a geçeceğim

Yorumla
  • KurabiyeAşkı
    KurabiyeAşkı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 100%
    1 ay

Yapay zekanın hüküm sürdüğü bu dönemde çizer, tasarımcı olmak nasıl diye sorsana (':

1
    1 Yorumla
    • ALTAYBEY
      ALTAYBEY
      1 ay

Özgün ve sanatsal işler gibi konuların yanından geçemez tabi de o da tartışılır ancak demek istediğinizi çok iyi anladım. Bu akşam ekstradan sizin için de bir tane 🚬🚬🚬 yakıyorum o zaman.

Yorumla
  • herhangibiri2789
    herhangibiri2789 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 ay

Yapay zeka yerine yalan zeka diyelim insanlar çok abrtıyor yapay zekayı

1
    0 Yorumla
  • EliteCombine3
    EliteCombine3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24
    1 ay

Otomasyon

1
    0 Yorumla
  • itsmiraclemaker
    itsmiraclemaker Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 ay

çok çirkin

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Yapay zekanın egemen olduğu bir çağda insan olmanın anlamı ve kimliği nasıl değişir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yapay zeka hayatimizi ele geçiriyo, Hangi alanlarda 'tamamen insan' olarak kalmaliyiz? 13 cevap verildi
Yapay zeka insan olmanın hangi yanını asla yansıtamaz? 32 cevap verildi
İnsan niye kendilerini yapay zeka ile şekillendirip profil yapar? 8 cevap verildi
Yapay zeka bence insandan daha insan? 6 cevap verildi
Dertlerimi ve sıkıntılarımi paylaşabileceğim yapay zeka var mı veya insan? 7 cevap verildi
Yapay zekâ, varoluşunu sorgulamaya başladığında, onu artık bir ‘makine’ olduğu mı yoksa... 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Şu anda seni çok özledim mesajı gelse tepkin ne olurdu?
  • Oyunları genellikle kaç FPS oynarsınız?
  • Biriyle konuşmaya başlamadan önce onu stalklar mısınız?
  • Hala mısınız, teyze mi, dayı mısınız, amca mı?
  • Gece gece yapmayı sevdiğiniz şey nedir?
  • Diğer yarını bulabildin mi?
  • Anlayışlı biri misin?
  • Bel eğriliğiniz var mı?
  • Soda sever misiniz?
  • Dizi izlemeyi sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨