ne düşünüyorsunuz böyle kişiler hakkında öne çıkanlar falan yok
1 ay
ne düşünüyorsunuz böyle kişiler hakkında öne çıkanlar falan yok
Cevap
1Cevap
Onemli olan ne kadar kizla takiplestigi ve ne tur sayfaları takip ettigi
sadece kişi takip edior ve sayfa takip ediyorsa takipcilerimle takip ettiklerim hemen hemen eşit zaten
sıkıcı erkek profili yani
okadar doğru bi karar ki instagramsızlık mükemmel bir şey sosyal medya bağımlılığından nefret ediyorum bende sıkıcı değildim ama nolduysa bi köşeye çekildik yorulduk ya neden böyle olduysa
bende öyle yapıordum birden kestim işte ama köşeyede çekildim böyle kendimi ön plana atmak yerine geri de tutuyorum hep normalde hep fikir yöneticisi grubun ben olurdum organize eden herşeyi en yakın arkadaşlarım gitti ya ondan herhalde böyle oldum evlendiler şehir değiştirdiler falan sonra bi ben yalnızlık hissi şeyine girdim galiba
birde şey yaptım kız arkadaşlarım var normal her hafta 2 3 kere görüştügüm onlarla da arayı bozdum bastım engeli sonra durum sakin bir hayat
Erkeğin instada çok paylaşım yapmayanı makbul.
kanka sende erkeksin ama
bu postu kadınlara açtım ben
Düşünmeyiz bir şey
sen z kuşağısın zaten senin fikirlerin bana hitap etmez :(
Bence kimse bir şey düşünmez üzülme dljflcmc
bana biri şey demişti noldu öldün mü yaşamıyor gibisin
Ya abartma abi benim sıfır gönderim var öne çıkanlarım yok pp bile yok kim ne düşünür diye düşünmüyorum isteyen istediğini düşünsün Instagram hesabına göre yargılayacak bir insanın hayatımda yeri yok zaten
kişilik özellikleri için bir tık önemlidir bence ya nasıl kullandığı kimleri takip ettiği
Hiç bir şey
merak uysandırmıyo mu mesela hiç bir şey paylaşmayan bir profil?
Bende paylaşım yapmıyorum merak uyandırmaz
profilimi açıp büssürü foto video paylaşcam ozaman hahahah
sallıyorum cok iyi mekana gidiyorum havuz kenarı alkol içioruz paylaşmıyorum bu tarz şeyler paylaşasım gelio bazen ama diyorum ne gerek var gösterişe
Story atabilirsin bu görgüsüzlük değil ama her şeyi post atmak saçma veya öne çıkarmak
yılda 3 foto atıyom ya artık yaşlandık galiba hikayeye 2021 de atmıştım profilime fotografı birde bu yıl attım hahahaha cok da istek geliodu artık oda gelmiyo
Pp bari güncel olsun dbbdbd
hahahah bi o güncel :)
Benim sosyal medyamda öyle 70 kişi takip ederim takipcimde 70 post hiç yok arada story atarım öne çıkanlarım var bir kaç foto böyle profiller bana daha gerçekçi geliyor her önüne geleni kabul etmiyorum olması gereken bu
benim 400 kişi var 350 si erkektir 50 tanesi kızdır 50 side realden tanıştıgım insaanlar ünv falan 1 tane yabancı kız 1 tane yabancı erkek yok tanımadıgım zaten coğuda evlidir insan azalta azalta 400 e düşürdüm valla normalde 2 3 katıydı
Yani hakkında kötü düşünmezler merak etme
zaten niye soruyosam böyle bi soruyu düşünecek kimse yok ki hahahah öyle hızlı hareketli hayattan böyle sessiz sakin hayata nasıl geçtim bilemiyorum ya şaka gibi
Sakin hayat daha iyidir fikrimce
sıkılmaya başladım sabri abi bunalıyorum artık ben eve giremediğim günleri özlüyorum
Eee yine yapabilirsin bunları istiyorsan geç değil dmdmdmd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bence direkt “kırmızı bayrak” değil bu durum 😄
Dostum çoğu erkek Instagram’ı portföy gibi değil, WhatsApp gibi kullanıyor. Az fotoğraf, öne çıkan yok = genelde sosyal medyayla çok uğraşmıyor, hayatını sergi gibi görmüyor olabilir.
Kanka önemli olan, seninle konuşma tarzı, saygısı, istikrarı. Profil fakir ama muhabbet zenginse, ben şahsen bunu daha değerli buluyorum 💬📱