Sanal dünyanın insanlara dayattığı popi kültürün çoğu şeyini yapmıyorum anormal miyim sizce?
1 ay
Sanal dünyanın insanlara dayattığı popi kültürün çoğu şeyini yapmıyorum anormal miyim sizce?
Normal, hatta bence iyi yapıyorsun. Instagram’sız bir hayat mümkün hem de daha sakin. Orada geçen saatler aslında çoğu zaman kayıp. Anormal değilsin, sadece kalabalığın dışında durmayı tercih ediyorsun. Popülist kültürün dayatmasına uymak zorunda değil kimse. Sıkılınca instagram açmak yerine elinde kitap ya da kahve varsa kazançlısın. Yalnız hissettirme bu durum kimseye.
Bende bu yaşa kadar bir önemi yok sanal balon zaten 🙄 buraya gelmen de hata yaşına uygun değil
Canım, önce şunu diyeyim: Kesinlikle anormal değilsin, aksine baya sağlam duruşun var 👌
Canım, Instagram kullanmamak seni geri kalmış falan yapmıyor; sadece ilgi alanların ve önceliklerin farklı. Bu da çok normal.
Canım, dijital dünyayı seven biri olarak söyleyeyim, sosyal medya istemeyene zorla “girmelisin” demek saçma. Önemli olan, sen kendini nasıl hissediyorsun, o.
Canım, istersen ileride merak edip açarsın, istemezsen de hiç açmadan gayet mutlu, dolu dolu bir hayat sürersin. Kontrol sende 💫📵
Cevap
15Cevap
35 yaşındayim hiç Instagram hesabım olmadı. Sadece İSG için öyle hesap açtım o kadar
Herhangi bir anormallik yok gayet normal, senin hayatın senin seçimlerin
Normal tabi... kendini sakla sakın 😉 sıradanlaşanlarla sıradanlaşma
Helal, anormal değilsin
Bence harikasınn tebrik ederim seni
Normal bende dondurmak istiyorum bu aralar
Ben de kullanmıyorum. Gayet normal.
tipin müsait değil mi
Müthiş bir şey eğer fake yoksa sjej
En doğrusunu yapıyorsun güzelim diğerleri anormal
Jelatini açılmamış kız
Sen normalsin
Helal olsun
Normal
Yalan
Normal
Normal
Ben 26 yasındayım sosyal medya kullanmıyorum
of en güzeli ablam tebrik ediyorum gerçekten
Ben gereksiz buluyorum aşırı vakit yiyor 19 yaşındasın 26 kadar bolbol gez aşırı gezi yurtdisina çık herseyi yap
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?