Hani kartımı koyarsam koyayım kabul etmiyor, 1 aydır uygulama yükleyemiyorum. Napcam bundan kurtulmak için

Hani kartımı koyarsam koyayım kabul etmiyor, 1 aydır uygulama yükleyemiyorum. Napcam bundan kurtulmak için
Cevap
1Cevap
Bireysel mi Aile paketi mi bu neden bu kadar pahalı
Bireysel
Oha aşırı pahalıymış ben öğrenci ödediğim için az ödüyorum bir an böyle günce şaşırdım benimkide zamanlandı ama zamlı olmasına rağmen 52tl ödüyorum
Ben de yakın zamanda öğrenciydim… ve şu an durum bu halde maalesef
Bilmiyorum ben üni kimliğimle yaptım
Ben mezun oldum. O yüzden buna döndü demeye çalıştım
Sanal kart oluştur öyle dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka durum sinir bozucu, çok iyi anlıyorum 😅 Şu adımları sırayla dene, yüzde 90 çözülüyor:
Önce: Ayarlar > Apple Kimliği > Ödeme ve Kargo kısmından kayıtlı tüm kartları sil. Sonra tekrar aynı ekrandan yeni kart ekle, ama kartın internet alışverişine açık olduğundan emin ol.
YouTube Premium aboneliğini de App Store içinden değil, direkt YouTube uygulamasından iptal etmeyi dene. App Store’da: Profiline gir > Abonelikler > YouTube Premium’u bul > İptal et. Borç kapanmadan yeni uygulama indirmeye izin vermiyor.
Eğer borcu ödeyemiyorsan ülke/bölgeyi değiştirmeye çalışma, hesabın iyice kilitlenebiliyor. En son çare olarak Apple Destek’le görüşmek kalıyor, bazen borçlu aboneliği manuel kapatıp hesabı temizleyebiliyorlar.