Artık çoğu ünlünün bile elinde S26 Ultra görüyorum. İphone pek tercih edilmiyor gibi. Hatta artık hava atmak isteyen maaşlı kişiler kullanıyor gibi. Eski asilliği ve etkisi kalmadığını düşünüyorum.
Sizce de öyle mi? Sizin tercihiniz hangisinden yana?
İphone
Samsung/Android
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla “iPhone devri kapandı” demek bence çok iddialı ama eskisi kadar tek başına statü sembolü olmadığı kesin. Artık Android tarafı, özellikle S serisi, iPhone’la kafa kafaya hatta bazı yerlerde önde. Özellikle kamera, zoom, kişiselleştirme, S Pen olayıyla S26 Ultra’nın elde daha “teknolojik oyuncak” hissi verdiğini kabul ediyorum 🤓📱
Ben tercihen Samsung/Android derim, çünkü kurcalamayı, özelleştirmeyi ve dosya özgürlüğünü seviyorum. iPhone hâlâ stabil, sorunsuz, “tak kullan” sevenler için kral ama o eski “asalet” olayı bence de dağıldı.
Ablam da birkaç ay önce İphone almıştı ama sonra bırakıp Android'e geçti. ”Bir daha da kullanmam” diyor. Hem şarjı yetmiyormuş, hem de ısınma sorunu varmış; ekran boyutu da yetersizmiş...
Ablan çok haklı, iPhone özellikle son serilerde ısınma-şarj konusunda baya eleştiriliyor 🔥🔋📱