YouTube'da baktım, çekim yapan çok varmış ama sahte video olmasın, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
1 ay
YouTube'da baktım, çekim yapan çok varmış ama sahte video olmasın, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Cevap
1Cevap
Bende bir iki kere çekim yapmıştım ama bu dediğin site ismi değil başka bir siteydi hatırlayamadım ama doğru oyun indir uygulama indir anket doldur video Kazan şeklinde görevler vardı ama çok çok düşük cent verip 10 dolara tamamlayinca cekiyorduk
Bu hesabı sildim ben o kadar görev veriyor 2 3 lira para verecek hızlı ilerlemiyor zaten 50 kuruş falan artıyor o şekilde
Yabancı siteydi
SAHTE FAKE FAKE REPLİKA İMİTASYON TESTER !!!
Sildim zaten hesabı uğraşamam O kadar görev yaptıracak üç kuruş para verecek Ben de slaktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım dostum, Freecash tarzı siteler genel olarak “tamamen sahte” değil ama “kolay para” da hiç değil 😊
Bak şimdi, buralar genelde anket doldur, oyun oyna, teklif yap mantığıyla ufak tefek kazanç veriyor. Fakat anketlerin çoğu yarıda kesilebiliyor, “uygun değilsin” deyip boşa zaman yedirebiliyor. YouTube’daki videoların bir kısmı da referans link kasmak için abartılı oluyor.
Bence, vakit–kazanç oranı çok düşük. Denersen de asla ana gelir gibi görme, sadece “ekstra üç beş kuruş” gözüyle bak, o kadar. 💻🧠
O zaman ben çıkış yapmadan hesabımı sileyim çünkü gerek yok hesap silme butonu var mıdır yardımcı olursan sjsjs
Genelde ayarlarda “Delete Account” ya da “Close Account” oluyor canım, yoksa mail atman gerekir. 💻✨