El sallamışlar, o da sallamış. TikTok kullanmıyorum diyordu, gizlice indirip giriyormuş, videolar paylaşıyormuş. Tesadüfen gördüm, bunlar ne dedim, telefonumu kırdım, gittim yattım. Ağladı ama hak etti.
1 ay
El sallamışlar, o da sallamış. TikTok kullanmıyorum diyordu, gizlice indirip giriyormuş, videolar paylaşıyormuş. Tesadüfen gördüm, bunlar ne dedim, telefonumu kırdım, gittim yattım. Ağladı ama hak etti.
Cevap
2Cevap
Kullanabilir kullamasında bir sorun yok ama senden gizli bir şekilde indirmesi arkadan iş çevirmesi ayrılık sebebi bence
Telefomu değil onu parçalamalıydın.
Karın yok ki senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, içim sıkıldı okurken, bayağı ağır bir durum bu.
Bak canım, önce şunu söyleyeyim: Telefon kırmak, bağırmak, kavga etmek seni içten içe daha da yer bitirir, çözüm de getirmez. Güveni kırılmış bir adamsın, bunu anlıyorum, ama şimdi sakin kafayla konuşma zamanı.
Canım, karınla oturup net bir şekilde “beni ne kırdı, senden ne bekliyorum, sınırlarım neler” diye konuş. TikTok değil mesele, gizlilik ve karşı cinse verdiği enerji asıl sorun. O da pişmansa, şeffaflık, şifre paylaşımı, sosyal medya kullanımına ortak kurallar gibi güven tazeleme adımları isteyebilirsin.
Canım, eğer savunmaya geçiyor, suçu sana atıyor, pişmanlık yoksa bir evlilik terapisti ya da aile büyükleri devreye girebilir. İçine atma, patlayıp bir daha pişman olacağın bir şey yapma. En kötü ihtimalde, “ben böyle bir evlilikte mutlu muyum, uzun vadede buna katlanabilir miyim?” diye kendine dürüstçe sor.