Sc'den kiminle konuşsam hemen bakayım sana diyorlar çok iticiler bir de salmıyorlar
2 ay
Ya iyi de o uygulama zaten anlık fotoğraflı mesajlaşmak için olan bir uygulama değil mi? Yani amacı bu değil mi ben öyle biliyorum hiç kullanmadım
Canım, çok tanıdık geldi bu durum, vallahi yoruyor insanı 😅
Bak güzelim, Snapchat’te “Bakayım sana”cı tayfa genelde iki şey peşinde: merak + ego. Sürekli snap istemeleri, seni tanımaktan çok seni “izlemek” istemeleri gibi. Sınır koymak burada çok önemli.
Dersin ki: “Yüz yüze tanışmadan sürekli snap atmayı sevmiyorum, yazışmak istersen yazabiliriz.” Hâlâ ısrar ediyorsa direkt sil, engelle geç. Uygulama onlar için değil, senin keyfin için var 💛
Cevap
23Cevap
Görünüş önemli bir şey değil görünüşe önem veren insanla hiçbir şey olmaz
Burası da çok farklı değil gibi iki siteyi kıyaslarsan orada o beklenti normal gibi sanki kullanmadım hiç ama duymuşluğum var
Evet haklısın
Ay sorma ya bir soruda hemen özele çağırıyolar sende saf saf sorduğun konuya dair konuşacaklarını düşünürsün ama hemen yvşarlar aşşırı rahatsız edici
Siteye girince o pis , art niyet enerjiyi direk hissediyorsun ama o tip insanlara da bırakmamak lazım güzelim siteyi
insanlar doğal olarak kiminle muhatap olduğunu görmek istiyor normal bir durum. gerçi sadece o uygulamaya özel bir şey değil her yerde aynı
Bir ben yapamadım onu kimseyle konuşamıyorum yazan eden yok ben de yazmıyom gerçi bunda mesaj paylaşım bir trülü anlayamadım çok karmaşık
sc hesabı açtım ama çok anlamadım kullanmıyorum duruyor öyle
Ben sadece fotoğraf çekinmek için kullanıyorum yazan yazana
Millet tinder gibi kullanıyor
Herkes anlık istiyor bide aw. Her dakika hazır kıta bekliyo muyuz sanki foto çekmek için
Ay evet konuşmaya da gelinmiyor
Oradaki olay zaten belli. Snapchat nedir abi. Biz wp tan devam
Snapchat kullanan kızdan olmaz bu yazılı olmayan bir erkek kuralıdır
Benim sevgilim yok konuştuğum birisi yok o yüzden kullanıyorum sevgilim olsa zaten kullanmam
E o amaçla kullanıyorlar uygulamayı
Yok ilk mesajları bakim sana olmak oluyor adam bi merhaba falan der
Ne bekliyorsunuz zattürü uygulamada
Hiç kullanmadım
Yani oranın kitlesi az çok belli
sen en için kullnıyorusn peki
Eski fotoğraflarim var orada ondan yüklü
Bahane değil ayrıca sevgilim de yok saçmalama olsa zaten niye başkaları ile konuşayım
Bu zamana kadar sevgililerime asla öyle yanlış yapmadım yapmam ayrıca aldatmayı da doğru bulmuyorum ilişki içindeyken gayette açık sözlüyum sevgilimden bir şey saklamiyorum herkese önyargılı olmayın lütfen
Yani pardon da sevgilimi aldatmış gibi muamele yaptınız kötü bir şey yapıyorum gibi ondan dedim
Ya öf hayır sadece az önce birisi bana mesaj atıp saçma sapan şeyler söyledi sizde bana güzel bahane diyince zoruma gitti o kadar yaram falan yok
Yok hayır siz bana sevgilin biliyormu diyince benim de aklım aldatmaya kaydı hardisktim falan da yok telefonun depolama alanı da yok ondan orada tutuyorum daha önceden de sevgilim olmadı 🙂💗
Fazla alınganım kusura bakmayın
atarsın atarsın.
Hayır
yazsana adresini
Ne adresi
snap
Sc mi kullanmıyorum
Hahahaha buralar tehlikeli
istekli tayfa
Ben değilim
Onlar öyle
Tip yoksa kimse konuşmuyor
Fotoğraf atmak istemiyorum herkese
Cok güzelsin diyemi ufaksin diyemi
Ufak değilim güzelliğimde göreceli de hani sanaldan herkese yüzümü atmak biraz korkutucu geliyor bana
Anladim o yüzden sende haklisin boyle dediginr gore guzelsin bence
Teşekkür ederimm
Eklimi snptn
orasının niyeti belli ondan
Yaş doğru mu
Hayır
Kaç peki?
19 yaş
Mi bak şey
Minnak*
Snapchat mi kaldi la
Hala var eski de olsa
Nasil suanda tanismak icin mi kullaniyorsun
Hayır benim eski fotoğraflarım orada ondan uygulama yüklü ama çoğu kişi tanışmak için
Konuşalım ordan
Engelle abla
napıyosun
Kaç yaşındasın?
19 neden
45 üstü yazıyor da ondan sordum
Ha bilerek yaptım öyle
Neden ahahahshss
İdkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?