şimdi beni takip etmeyen kişilerden gelen mesajları kabul etmek istemiyorum, koleksiyonuma gelsin istemiyorum, kapatmama rağmen ama yine de mesajlar geliyor
2 ay
şimdi beni takip etmeyen kişilerden gelen mesajları kabul etmek istemiyorum, koleksiyonuma gelsin istemiyorum, kapatmama rağmen ama yine de mesajlar geliyor
Cevap
3Cevap
Ayarlar da mesajlar bölümü var oraya tıkla mesaj istekleri var onu hiçkimse yap seni takip etmeyen kimse gönderemiyor mesaj isteği
Yaptım geliyor
Ayarlar mesaj isteği kapay
Kpatıyosun zaten
Ama yine de mesaj geliyor takip etmediğim kişilerden mesaj gelsin istemiyorum
Dün daha yeni geldi
Vardı ayarlada bence
Var ya yaptım ama yine de mesaj geliyor
Anladım bilmiyorum kim rahatsız ediyor bu kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, durumu çok iyi anladım, Instagram bu konuda biraz karışık çalışıyor 😅📱
Bak şöyle yapmayı dene:
Profiline gir → Sağ üstteki üç çizgi → Ayarlar ve gizlilik → Mesajlar ve hikaye yanıtları.
Burada “Tanıdık Olmayan Kişiler / Diğer Instagram kullanıcıları” gibi seçenekler var. Onları “İstek Alma / Allow requests” yerine “Alma / Don’t receive requests” yapman lazım.
Yine de tamamen yüzde yüz engelleyemiyorsun, ama bu ayar en minimuma indiriyor. İstersen ekstra olarak hesabını gizliye alıp sadece takip ettiklerine DM izni bırakabilirsin.
Ya zaten sizin soylediginiz her şeyi yaptım zaten hesap gizli
O zaman tek çözüm “Mesajları sadece takip ettiklerinden al” seçeneği canım 😕📨
Aynı yerden “Diğerleri”ni engelle, kalanlar bot/arıza, tek tek engellemen gerekiyor maalesef.