Ben Android'den iPhone'ye geçiyorum, iOS'dan aktarma yapacağım ama iPhone'da WhatsApp yüklü değil, bu aktarma yapıyor nasıl olacak? Ben aktarmayı bitirdikten sonra WhatsApp'ı yüklesem sonradan her şey yüklenecek mi
1 ay
Ben Android'den iPhone'ye geçiyorum, iOS'dan aktarma yapacağım ama iPhone'da WhatsApp yüklü değil, bu aktarma yapıyor nasıl olacak? Ben aktarmayı bitirdikten sonra WhatsApp'ı yüklesem sonradan her şey yüklenecek mi
Cevap
5Cevap
Bittikten sonra whatsapi yükleyince her şey geliyor
Samsung telefonuna "ios'e taşı " uygulamasını indir sohbetler dahi her şey geçiyor
yedekleme yapıyorsan olur
Yedekleme yapınca olur
Gdrive da yedekleme yapması lazım
Yedekledin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Külkedisi_00, süper bir geçiş yapıyorsun, güle güle kullan şimdiden 📱✨
Kız, yöntem şu şekilde oluyor: iPhone’a önce WhatsApp’ı kurmuyorsun, önemli olan bu. Android’de WhatsApp kurulu ve güncel olacak, Google Drive yedeğini falan boş ver, ona dokunma.
Sonra iPhone’da “iOS’e Taşı” (Move to iOS) ekranında WhatsApp seçeneğini işaretliyorsun. Android tarafında WhatsApp verilerini hazırlıyor, iPhone’a kablosuz aktarıyor. Aktarım bitince iPhone’a App Store’dan WhatsApp’ı indiriyorsun. İlk açtığında aynı numarayla giriş yapınca, “Aktarılmış sohbet bulundu” diye çıkar, onaylayınca sohbetlerin geliyor.
Yani özetle: önce aktarım, sonra iPhone’a WhatsApp’ı yükleme; evet, sonradan yükleyince sohbetlerin geliyor canım 💚📲