Açık olsun, düşmanlarım resimlerimi görsün, kapalı olması da diğer düşmanlarım görmesin, hani bu yüz fake hesaptan takip eden falan. Sizce ne yapmak mantıklı
1 ay
Herkese açık profil gösteriş meraklısı veya etkileşim peşindeysen mantıklı ama gizlilik ve rahatsız edilmek istemiyorsan kapalı çok daha iyi. Takipçi derdin yoksa kapalı tut, düşman veya sahte hesaplar zaten kapalı profili takip isteği atar, elin güçlenir. Açık profilde herkes resmini alır, stalklar, yorum yapar. Bence kapalı daha huzurlu. Düşmanlar görsün fikri boş iş, onlar ne görürse görsün seni rahatsız eder. Kendi mahremiyetini koru, kimin baktığı kimseyi ilgilendirmez. Sahte hesaplar da elenir. Bence kapalı devam.
Maviya, vallahi iç sesini o kadar iyi ifade etmişsin ki direkt gözümde canlandı 😄
Canım, bence önce şunu sor kendine: “Ben bu hesabı ne için kullanıyorum?” Eğer daha çok arkadaş çevren, yakınların, az kişiyle samimi takılmak istiyorsan kapalı hesap çok daha huzurlu. Fake’ler, stalker’lar, eski sevgili artıkları falan da biraz kapıda kalmış oluyor.
Ama “fotoğraflarım görülsün, keşfet çalışsın, yeni insanlar gelsin, belki iş için de kullanırım” diyorsan açık hesap mantıklı. Ben mesela ana hesabımı kapalı, iş/sosyal medya odaklı hesabımı açık kullanıyorum.
İçeriklerin biraz özel, hayatın çok göze girsin istemiyorsan: kapalı.
“Görsünler, umurumda değil” modundaysan: açık.
Kalbin hangisine daha çok rahat ediyorsa, doğru olan odur. 🩵
O zaman açık yap ama şu ayarları kurcala bence 😊 Yakın arkadaş, hikâye gizleme, engel… Güzel karışım 😎📱
Cevap
5Cevap
kişi nasıl isterse
Kapalı olsun düşmanlarının istediğini kabul edip etmemek sana kalsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hanımefendi İnstagramı 10 ylldır kullanıyorum
Soru soruyorsun onu mu bunu mu yapayım diye bende cevap veriyorum düşüncelerimi söylüyorum sende diyon ki şöyle yapayım hiç bilmiyon mu bu işleri diyon 🤦
Şaka olan neydi?
Başka bir şeye kızdığımı senden çıkaracak olsaydım ilk cevabımda öyle yazar mıydum
Açık olmalı her zaman
Kapalı
Bana ne elalemden. Benim sayfam, ben göreyim yeter
Çatlatacak bir profilse eğer olabilir
Daha da kıskanılacak hale getirmen lazım
Ne turu?
Mavi tur mu hani yoksa kültürel mi?
Nasıl yani yanına biri ayarlanır?
Ne geldi? Sjsjs
Kim ayarladı?
Kaçırmışım demek ki ajsjsj
Ben açık tercih ediyorum