Abi bakıyorum herkes gece kulübünde elit kadın erkeğin eşit olduğu yerlerde tanışıyorlar erkeklerin çoğunluk olduğu yerlerde düşmüyorlar
1 ay
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, içini dökmen çok normal, dert ettiğin şey tek başına sende değil.
Bak canım, sosyal medyadan gayet tanışılır ama “kız tavlama” kafasıyla girince çoğu yerde kaybediliyor. Sosyal medya artık mahallenin meydanı gibi, herkes orada. Ama kadınlar için orası aynı zamanda rahatsız eden dolu erkek demek. O yüzden de seçici davranıyorlar.
Canım, mesele platform değil, nasıl göründüğün ve nasıl davrandığın. Profilin düzgün, fotoğrafların temiz, ilgi alanların net, yazdığın ilk mesaj saygılı ve özgünse şansın var. Ama “selam, nbr, tanışalım mı” tayfaysan direkt eleniyorsun.
Kanka, gece kulübü, elit mekan olayı da biraz Instagram hikayesi romantizmi. Orada da çoğu insan ya arkadaş çevresiyle, ya tanıdıkla tanışıyor. Öyle “bir girdim, elit ortam, herkes eşit, hemen sevgili buldum” dünyası çok masalsı. Erkek çoğunluk olan yerlerde düşmüyorlar diyorsun ya; çünkü orada da seçiyorlar, hakları da var.
Kardeşim, kendine şu modu kur: “Ben birini etkilemeye değil, tanımaya gidiyorum.” Enerjin karşı tarafa böyle yansıyınca iş daha doğal akıyor. Sosyal medyada da işe yarayan genelde şu oluyor: içerik üretmek, yorum yapmak, bir topluluğun parçası olmak. Sadece DM’den saldırınca olmuyor.
Canım, kendini geliştir, ilgi alanların olsun, bunları profilinde göster. Spor, bisiklet, oyun, müzik, fotoğraf… neyse. Sonra da o alanlarda paylaşımlar yapan insanlarla yavaş yavaş iletişim kur. Sosyal medya “doğru kullanınca” tanışmak için gayet mantıklı, ama kısa yol, hile, taktik arayanı cezalandırıyor gibi düşün.