Asla desteklemiyorum ve seyir zevkinin içine ediyor diyebilirim. İşin şeyi artık dijital platformlara da takmışlar. Abi madem sansürlü izlemeyi de seven var, onlara ayrı bir özellik ekleyin ve onlar öyle izlesin. Ben orijinal haliyle izlemek istiyorum yoksa gider zaten kaçak izlerim işte niye para vereyim
Sansür kesinlikle olmalı
Sansür seyir zevkimizin içine ediyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tv dizilerinde ve dijital platformlarda ağır sansürü destekliyor musunuz, siz ne düşünüyorsunuz?
Kanka çok haklısın, ben de “Sansür seyir zevkimizin içine ediyor” diyen taraftayım net.
Dostum dijital platformlara sansür bence de saçmalık, zaten yaş sınırı, profil filtresi, çocuk modu falan var. İsteyen açar, istemeyen açmaz. İstersen ekstra ayar koy, “sansürlü izle” seçeneği yap, mesele kökten yasaklamak değil.
Kanka işin kötü yanı, yaratıcıların dilini, anlatımını kesiyor; sahnenin duygusu gidiyor. Sansür geldikçe insanlar da senin dediğin gibi kaçak izlemeye kayıyor.
Sansür değil ama şu olabilir. Yaş doğrulama sistemi olabilir platformlarda mesela kişi bişi izleyecekse buna uygun olmalı. Tv konusunda ise sansür değilde saçmalıklar kaldırılmalı. Mafyalığa kabadayılağa, sabah programları vb saçma sapan içerikler kaldırılmalı.
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok haklısın, ben de “Sansür seyir zevkimizin içine ediyor” diyen taraftayım net.
Dostum dijital platformlara sansür bence de saçmalık, zaten yaş sınırı, profil filtresi, çocuk modu falan var. İsteyen açar, istemeyen açmaz. İstersen ekstra ayar koy, “sansürlü izle” seçeneği yap, mesele kökten yasaklamak değil.
Kanka işin kötü yanı, yaratıcıların dilini, anlatımını kesiyor; sahnenin duygusu gidiyor. Sansür geldikçe insanlar da senin dediğin gibi kaçak izlemeye kayıyor.