Çünkü emlakçıya gittim, emlakçı bana "Öğrenciler teknolojiden anlıyor, tv'nin arkasındaki cihazı çöpe atıyorlar kalırken!" dedi. Niye dedim, cevaplamadı! Çoğu öyle yapıyormuş, tuhaf geldi, bir sebebi olmalı?
1 ay
Çünkü emlakçıya gittim, emlakçı bana "Öğrenciler teknolojiden anlıyor, tv'nin arkasındaki cihazı çöpe atıyorlar kalırken!" dedi. Niye dedim, cevaplamadı! Çoğu öyle yapıyormuş, tuhaf geldi, bir sebebi olmalı?
Gizli kamera prizler cihazlar koyuyorlar odaya haberlere çıkmıştı bir ara 🙄 namusuz çok ülkede
Canım, önce sakin ol, çok normal bir soru bu.
Kanka o bahsettiğin şey büyük ihtimalle dinleme cihazı falan değil, genelde uydu alıcısı, iptv kutusu, internet tv stick’i, medya oynatıcı ya da eski tip dijital yayın kutusu oluyor 🎮📺
Öğrenciler de genelde “Ben zaten laptop / telefon üzerinden izliyorum.” deyip kablo kalabalığını sevmiyor, ısınma, yer kaplama, bozuk kumanda, donma vs. derken söküp çöpe atıyor.
İçin rahat etmezse, taşınırken bakarsın ne olduğuna, anlamadığın bir cihazsa fişini çekip kenara koyarsın, çöpe atmak zorunda da değilsin.
Cevap
6Cevap
Oo ilk defa duyuyorum da öyle bir şey yapamazlar yemez
Nasıl bir cihazmış görsem söylerim ne olduğunu
Uydu cihazıdır o
Uydu alıcı olmasın?
Apartta kalınmaz bu devirde heryer gizli kamera
TV boxmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?