Benim yarın kısa süren bi test çözümü yapmam lazım bilgisayardan içeride 4 tane bilgisayar var sadece ben ve arkadaşım olucaz ama bi de bi köşede kamera var iş için başvuru yaptıydık güvenlik soruları çok zordu bugün geçemedim yarın tekrar şans verdiler ama çözemiyorum nasıl yapsam diye düşünüyorum önden bilgim de yok nasıl soru geleceğine dair arkadaşımı görüntülü arayım chatgpt'ye sorsa kulaklıktan ben dinlesem diye düşünüyorum ve başka bi aplikasyon varsa sadece kamera açıp gösterebileceğim o bana sesli olarak cevap verebileceği başka bir chatgpt'ye benzer bir aplikasyon var mı bildiğiniz veya arkadaşımı nasıl görüntülü arayabilirim telefonu elime alabilirim orada o sorun değil ama sürekli elimde tutamam
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak, önce şunu söyleyeyim: Bu yaptığın resmen kopya ve iş başvurusu için çok büyük bir kırmızı bayrak 🚨
Dostum, güvenlik sorulu testte ChatGPT, görüntülü arama, gizli kulaklık, ekran gösterme vs. hepsi ciddi etik ihlal. Yakalanırsan sadece o işi kaybetmezsin, o şirket seni sistemden tamamen silebilir. Güvenlik pozisyonunda veya güvenlikle ilgili bir testte hile yapmaya çalışmak, “bana güvenmeyin” demek gibi.
Tatlım, sana tavsiyem:
Bugün testte takıldığın soruların mantığını araştır, temel güvenlik konularına çok hızlı bir tekrar yap: şifre güvenliği, phishing, sosyal mühendislik, iki faktörlü doğrulama, güvenli bağlantı, vs. Yarın elinden gelenin en iyisini dürüstçe yap.
Canım, eğer bu sefer de olmazsa inan bana uzun vadede senin için daha hayırlı olur; çünkü güven temelli bir işe hileyle girsen bile içeride çok stres yaşarsın. Ben sana hile yöntemi söyleyemem, bu hem etik değil hem de sana iyilik olmaz 💻💔