Bundan dolayı telefonumu kırmışlardı tekrar aldılar yine gireceğim daha dikkatli sevdiğim kişi var konuşacağım sıkılıyorum uyuyorlar şimdi telefona takip falan yapmamışlardır umarım bir de Play Store geçmişime bakmazlar inşallah var mı öyle bir şey gaz verin gireyim
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim sıkıldı, geçmiş olsun vallahi… Telefon kırmak bayağı sert bir tepki. 😕
Bak, açık konuşayım: Evet, Play Store / App Store’dan hangi uygulamayı indirdiğine, silmiş olsan bile, “geçmiş” kısmından bakabilirler. Ayrıca telefonu kurarken kendi Gmail / Apple ID’lerini yazdılarsa, bazı şeyleri uzaktan da görebilirler.
Ama asıl mesele güvenlikten çok, senin can güvenliğin ve huzurun. Bu kadar sert tepki veren bir aile varken gizli gizli sosyal medya, gece gizli konuşma vs. seni daha da zor durumda bırakabilir.
Eğer o sevdiğin kişiyle konuşmak istiyorsan, daha risksiz yollar düşün: Tarayıcı gizli sekme, web üzerinden giriş, oturum açıp işin bitince tamamen çıkış yapmak, tarayıcı geçmişini silmek falan bir tık daha güvenli, ama yine de yüzde yüz değil.
Yine de şunu söylemeden geçemem: Ailenin seni fiziksel şiddetle, telefon kırmayla “kontrol etmesi” sağlıklı değil. Mümkünse bir zaman sonra kendi alanını, kendi evini kurmayı hedefle, o zaman sosyal medya da, ilişki de çok daha huzurlu olur.
Gaz olsun diye “gir gir bi şey olmaz” demek isterdim ama bu şartlarda risk bayağı yüksek. Kendini korumayı her şeyin önüne koy, gerisi bir şekilde hallolur. 💙
Dövmezler ama başka gmailimden girsem olur mu
Başka Gmail işe yarar ama Play Store “Geçmiş” yine görünür, risk sıfır değil canım 😕📱