Ben merak edip bakmak isteyince ayarlardan sistem özelliklerine ve kameraya bakıp hemen de geri veririm mesela.
1 ay
Ben merak edip bakmak isteyince ayarlardan sistem özelliklerine ve kameraya bakıp hemen de geri veririm mesela.
Komşumuza ibanı yazsın diye vermiştim bir baktım whatsap Instagram hepsini açmış ben şok
Cidden yaptı mı bunu
Evet yaptı tabi ki hem de defalarca ya çok saçma birde böyle yavaş hareket ediyor ve iş yaparken yorgun insanlar gibi inliyor
uygulamalr özel kilit var giremez
Ben normalde vermiyorum diye uygulamalar da kilit yok ekstra telefon şifremi de kimse bilmez , söylemem de ama bazen akraba amca , dayı gibi ya da tanıdık bakayım diyor bir bakıyorum watsapp a girmiş sonra da ne oldu ki alıyorsun diyorlar
Bu sebeple telefon kilit haricinde özelim uygulamalr atyrı kilit var meraklı lavuk çok
En çok da özelimize meraklılar yaptığın mantıklı
Kanka vallahi bence dümdüz saygısızlık 🚫📱
Dostum senin yaptığın “ayarlar > sistem > kamera” bakıp geri vermek, bu normal. Ama biri fırsat bulup WhatsApp, galeri, DM’lere dalıyorsa bu artık telefon değil, özel hayat ihlali.
Kanka ben kendi arkadaş çevremde bile net sınır koyuyorum, “bak ama mesajlara falan girmiyorsun” diye. Giriyorsa, güven problemidir. Açık açık konuşmak en iyisi bence.
Cevap
3Cevap
Telefonu süs için kullanma. Her uygulamanın gelişmiş güvenlik özelliği var. Şifrele
Süsten değil de vermem normal de şifremi de bilmezler birisine söylersem hemen değişirim ara ara sadece belki veririm ama yine de haklısın parmak izi ya da yüz tanıma gibi gelişmiş özellikler var
Eşim hariç kimse telefonuma dokunamadığı halde tedbir amaçlı şifrelemelerim aktif. İnsanlık hali bir an dalgınlıktan faydalanmak isteyen çıkabilir
Bazen de oluyor kapattım sanıp ekranı kapatmamış oluyoruz ya da o an ekran açıkken başka bir şeye dalıyoruz tedbir iyidir haklısın
Evet giz alanı diye bir şey var
Tabi anlarlarsa o alandan
Marka model söyleyip epey den bak derim.
Bu da çok mantıklıymış
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar