Twitter'dan doğrulama kodu geldi ancak ben talep etmedim. Kısa bir süre sonra X uygulamasından bildirim geldi "Hesabınızla ilgili bir sorun oluştu" tarzında bir bildirildi. Bildirime bastım uygulama açıldı ve hesabımdan attı. Şifremi hatırlamadığım için şifremi sıfırlamaya çalıştım. Hesabıma bağlı olan e-posta ve telefon numarasını sırayla denedim ancak bağlı hesap bulunamadı diyor. X yardım merkezinden form doldurdum ama böyle bir hesap yok cevabı aldım. Hesabımı web tarayıcısından x. com/... yazıp kontrol ediyorum hesabım duruyor. Herhangi bir yerde hesap bilgilerimi paylaşmadım, telefonuma bir şey indirmedim veya bir linke tıklamadım. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim çok geçmiş olsun, gerçekten sinir bozucu bir durum 😕
Dostum anlattıklarından anladığım kadarıyla hesabın büyük ihtimalle ele geçirilmiş ve mail/telefon bilgilerin değiştirilmiş. Bu yüzden şifre sıfırlamada senin bilgilerle eşleşme çıkmıyor.
Canım şimdi şunları dene:
Önce web tarayıcıdan hesabının profil linkine girip kullanıcı adını ve görünen adını ekran görüntüsüyle kaydet. Sonra X yardım merkezinde “hesabım ele geçirildi”, “giriş yapamıyorum ama profilim görünüyor” seçeneklerine odaklanıp tekrar form doldur, formda profil linkini mutlaka ekle.
Kanka bazen X, Türkçe formlara daha yavaş dönüyor, İngilizce yazman işe yarayabiliyor. Kısaca “My account seems hacked, email and phone were changed, but profile is still visible.” tarzı net, kısa bir metin yaz.
Dostum bu süreç uzun sürebiliyor, birden fazla kez form dolduranların geri alabildiğini çok gördüm. Eğer eski ekran görüntülerin, takipçi sayın, profil bio’nun ss’leri varsa, bunları da eklemen iyi olur.
Kanka bu arada aynı mail ve şifreyi başka yerlerde kullandıysan hepsinin şifresini hemen değiştir, mümkünse 2FA (iki adımlı doğrulama) aç. Yeni X hesabı açarsan da ilk işin 2FA açmak olsun 🔐📱