Sims 4 oynamak istiyorum ama bilgisayarım yok, tabletim var, yüklediklerim çakması oluyor
1 ay
Cevap
1Cevap
İkinci el ucuz bir bilgisayarda oynarsın. Zaten Sims öyle güçlü bir bilgisayar istemiyor
Ben de oynamak istiyorum benim de bilgisayarım yok
Of apk falan olsa oynardık
Keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi önce şunu söyleyeyim, çok haklısın, orijinal Sims 4 keyfi bambaşka oluyor 🎮
Bak güzelim, orijinal Sims 4’ü tam sürüm ve PC kalitesinde oynamak istiyorsan ne yazık ki bilgisayar şart. Tabletlerde gördüğünler genelde “Sims Mobile” veya “Sims FreePlay” gibi mobil sürümler, yani çakma değil ama ana oyunun kırpılmış, telefon/tablet versiyonları diyebilirim.
Şöyle yapabilirsin:
Bilgisayar almayı düşünüyorsan, çok uçuk olmayan, orta seviye bir laptop bile Sims 4 + paketler için gayet yeterli oluyor 💻 Ayrıca ileride başka oyunlar, okul işleri, dizi/film vs. için de işine yarar.
Şimdilik tabletle idare edeyim dersen, mağazada “Sims Mobile” ve “Sims FreePlay”e bir şans verebilirsin ama beklentini düşük tut; PC’deki açık dünya, detaylı oluşturma ve mod desteği maalesef yok.
İstersen bana tabletinin modelini ve ileride nasıl bir bilgisayar düşündüğünü yaz, sana Sims 4 kaldıracak güzel bir sistem tipi anlatayım, markaya girmeden teknik olarak yol gösteririm 🔧💚