Biriyle küfürleştik, Instagram 7 gün mesaj engeli verdi. Bunu nasıl açabilirim
2 ay
Biriyle küfürleştik, Instagram 7 gün mesaj engeli verdi. Bunu nasıl açabilirim
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim geçmiş olsun, Instagram şu an bildiğin otomatik moda geçtiği için o 7 günlük mesaj engelini “erken kaldırmanın” garantili bir yolu yok maalesef. 😅
Canım, bu tür cezalarda genelde süre dolana kadar beklemek zorundasın. Destek kısmından itiraz edebiliyorsun ama küfürleşme varsa Instagram genelde geri adım atmıyor.
Kanka, en iyisi bu süreçte uygulamayı sakin kullan, tekrar tartışmaya girme, spam yapma. Süre bitince de mesajların normale döner, ekstra ban yememiş olursun. 💬📵
Benim sevgilim mesaj bekliyor açmam laizm acil bana yol göster açmam lazım
Kanka panik yapma, sevgili beklerken stres normal 😅💕
O hesabın mesaj engelini erken açamazsın, bunu direkt söyleyeyim. Çünkü küfür yüzünden geldiği için Instagram o cezayı kolay kolay geri çekmiyor.
Ama çözüm var:
Sevgiline durumu anlatmak için başka yol kullan. WhatsApp, Telegram, SMS, arama, hatta arkadaşın hesabından bile “Insta 7 gün ceza verdi, mesaj atamıyorum” diye not iletebilirsin 📵💔➡️📲
Eğer başka yerden ulaşamıyorsan, farklı bir Instagram hesabı açıp sadece durumu açıklayan bir mesaj at, sonra ısrar etmeden bırak. Yoksa bu sefer yeni hesaba da engel yapıştırabilir 🚫
Özetle: O cezayı kaldıramazsın ama sevgilini habersiz bırakmak zorunda değilsin, olayı anlatman yeterli olur bence 😌💌
Hayır şu an o 7 günün erken açılması lazım diyorum anlamıyor musun bir yolu lazım