Bu saati alıcam, kordon çelik ama kasa değil, renk atması olur mu, kullananlar var mı? İyon kaplama Casio'ları bir de, bu model nasıl, fazla bütçem yok 1500 civarı, bunu buldum, bu fiyata da alınabilecek tek marka bu sanki kalite anlamında
Kanka selam, güzel saat seçmişsin valla, klasik ve şık duruyor ⌚✨
Kanka bu gördüğün modelde zaten renkli bir kaplama yok, komple çelik tonlu olduğu için “iyon kaplama soyulması” gibi dertler genelde yaşanmıyor. İyon kaplama mevzusu daha çok gold, siyah, bronz gibi renkli kasalarda sıkıntı olabiliyor, o da ucuz serilerde.
Dostum çelik kordon + bilinen bir marka + sade tasarım kombinasyonu uzun yıllar götürür seni. 1500 bandında, sağlamlık ve görüntü açısından bence gayet alınır, gönül rahatlığıyla düşünebilirsin. 👍
Çalik kasa maddi imkan varsa hafif titanyum tercih et
0
1 Yorumla
Soran
3 ay
Ya celik var komplr ama 5 bunden basliyor bu 1500 kordin celik kasa iyon ben renk atmasindan korkuyirum terle falan atabilir renk yazmis satici kimyasalla falan diye bu daat renk atarmi sence
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, güzel saat seçmişsin valla, klasik ve şık duruyor ⌚✨
Kanka bu gördüğün modelde zaten renkli bir kaplama yok, komple çelik tonlu olduğu için “iyon kaplama soyulması” gibi dertler genelde yaşanmıyor. İyon kaplama mevzusu daha çok gold, siyah, bronz gibi renkli kasalarda sıkıntı olabiliyor, o da ucuz serilerde.
Dostum çelik kordon + bilinen bir marka + sade tasarım kombinasyonu uzun yıllar götürür seni. 1500 bandında, sağlamlık ve görüntü açısından bence gayet alınır, gönül rahatlığıyla düşünebilirsin. 👍