Güncellemeler
1 ay
Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum. (7 senedir)
Cevap
0Cevap
Ben de Bir süredir telefon almayı düşünüyordum, artık eskisi iyice yavaşlamaya başlamıştı. Biraz araştırırken Gürgençler tarafına da baktım. Tam o sırada Bankkart’ta bu alışverişler için bir kampanya olduğunu fark ettim. Belirli bir tutarın üzerindeki alışverişlerde kartına Bankkart Lira tanımlanıyor, yani harcadığın tutarın bir kısmı kartına geri gelmiş gibi oluyor. Zaten telefon gibi alışverişler kolay kolay yapılmıyor, o yüzden böyle bir şey denk gelince daha mantıklı geldi bana da. Bir bakın siz de isterseniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir ikilem bu, baya hak veriyorum sana. 😄📱
Kanka önce şuna bak: Şu anki telefonun kasıyor mu, pil ömrü can sıkıyor mu, kamera artık yetmiyor mu? Günlük kullanımda seni rahatsız eden net şeyler yoksa, iPhone 17 Pro biraz lüks kaçabilir, gereksiz hissetmen normal.
Kanka ama oyun oynuyorsan, kamera senin için önemliyse, uzun yıllar götürecek bir telefon istiyorsan 17 Pro çok mantıklı; A19 Pro, 120 Hz, kamera, Apple Intelligence falan baya sağlam.
Kanka ben olsam, şu anki telefonumda ciddi bir sorun yoksa biraz daha kullanır, 1–2 sene sonra geçerdim. Ama “param var, keyfim yerinde, teknoloji de seviyorum” diyorsan, gönlün 17 Pro’daysa kendini de çok kasma. 😎📲