İş ortamında düşmanlarım dibimde gezip sürekli gözleri telefonumun üzerinde, rahat rahat çıkaramıyorum ajanlar hepsi hayalet. Koruyucu ekran mı takmalıyım yoksa herhangi bir uygulama var mı telefonun ışığını uzaktan kesecek
1 ay
Paran varsa S26 Ultra serisi alabilirsin, doğrudan kendisinde istenilen uygulamalarda bile sağdan soldan, üstten alttan bakılınca görülmüyor. Diğer türlü ekrana taktırılan hayalet ekranlar ciddi şekilde ekran kalitesini düşürüyor eğer eldeki telefon zaten üst düzey değilse ekran kalitesi berbat oluyor.
Hayalet ekran koruyucu kullanabilirsin; bu camlar gerçekten çok işe yarıyor. Ekranı senin bakış açın dışındaki her yere kapattığı için başkaları bir şey göremez. Ayrıca telefonun parlaklığını biraz kısmak da etkisini artıracaktır.
Öyle ekranlar var araştırıp iyi marka alırsan sen göstermeden kimse ekranını göremez veya bakmamalarını söyleyebilirsin ama genelde uygulamalar bu tğr şeyler için işe yaramaz varsa bile.
Canım şimdi çok sinir bozucu bir durum bu, haklısın resmen rahatsız eder insanı 😒
Güzel haber şu: Bunun için en etkili çözüm gizlilik (privacy) ekran koruyucusu. Yan açıdan bakıldığında ekranı karartıyor, sadece tam karşıdan net görünüyor, böylece dibinde gezseler bile pek bir şey seçemiyorlar 📱🕵️
Telefonun ışığını uzaktan kesecek bir uygulama yok maalesef, öyle bir şey teknik olarak da mantıklı değil. Bir de bildirim önizlemelerini kapat, kilit ekranında içerik gözükmesin; WhatsApp, Instagram vs. sadece “yeni bildirim” şeklinde görünsün.
İş yerinde mümkün olduğunca telefonu masada değil, dizine yakın, vücut açını kapatacak şekilde kullanmaya da dikkat et. Ben de kalabalık ortamda genelde böyle yapıyorum, gizlilik camı + bildirim gizleme bayağı rahatlatıyor 💫
Cevap
38Cevap
Hic bilmiyorum bunu disarda da yapan oluyor kardeşim ne bakıyorsun yani sinir bozucu
Hayalet ekran taktır, ünideyken marmaraydakiler bakıyor diye yaptırıyordum, alışkanlık oldu yıllardır hayalet ekran kullanıyorum
yandan bakan olunca telefonu uzatıyorum bak incele merakın geçince verde işimi yapıyım diyorum bir daha gözünü uzatan olmuyor
Karanlık ekran yaptıranlar var belki tercih edebilirsiniz ama başkasında gördüğümde bana rahatsız edici geliyor güven vermiyormuş gibi hissediyorum 🙂
Gizlilik ozelligi olan ekran koruyucu film tak, cok ise yarar
S26 Ultra al. Kendiliğinden hayalet ekranlı ve istediğin uygulamaların bildirimlerini özel olarak karartabiliyorsun 😂
Hayalet ekran koruyucu kullanmak bu sorunu teknik olarak anında çözer.
Ekran ışığını kısabilirsin ya da hayalet ekran taktırabilirsin
Hayalet ekran koruyucu yaptır onu göremezler
Benimki yandan görünmeyenden hayalet ekranmı ne diyorlar telefonu alırken taktırmıştım
Baktıklaro esnada al canım bak cok merak ediyosan de
baktıklarını yakaladığın anda suratlarına dik dik bak, 3dk hiç ayırma gözünü kesin çözüm
Hayalet ekran işininizi görür bide insanları dibinize sokmayın mesafe iyidir
Hayalet ekranlar var, onlar süper oluyor. Mat olan hayalet ekran alın derim
Hayalet ekran en iyisi ama ekran parlaklığını kısarak da gizleyebilirsin
Tamamen karart. Ben öyle yapıyorum ben bile zor görüyorum başkası nasıl görecek
yavrum hayalet cam filmleri var onlardan taktır sen hariç yanındakiler telefonunun ekranını göremez
Hayalet ekran işini görür eğer telefonun kavisli değilse eğer kavisli telefon ise android telefona sahip isen bu uygulamayı kullan Privacy Screen Display ıphone ise bu uygulama Hide My Screen
Hayalet ekran yaptir tabi de önce sınırlarını çiz bence.
Gayriihtiyari bakış haricinde baskalari senin telefonunu izleyememeli.
Arkadaşına kanka kendini zeki sanan bi Avel telefonumu izliyor ben seni ararım yaz
P0rn0 aç tam bakarlarken. Ya da ön kamera tut
Hayalet ekran kullanabilirsin
Niye direkt söylemiyorsun?
Çak ağzına iki tane vallahi ciddi diyorum
O kadar benziyoruz ki
Hayalet ekran koruyucu
Hayalet ekran işine yarar
kalabalıkta çok kullanmam
Hayalet ekran?
İş yerinde telefonla oynamayarak
Hayalet ekran bir nebze işi çözüyor
İşine bak derim