Güncellemeler
1 ay
Bir allahin kulu yokmu cevap verebilecek? cinsellikten beyinler uyuşmuş durumda. İyice +18 siteye döndü burası
Capcut'ta edit yaparken içerik üreticisi olun diye bildirim aldım reklam gibi. Oldum. İzlemelerim 90k'ya falan ulaştı 1 haftada. Ve %98.5 üreticiden daha iyi olduğum yazıyor. Ama ne zamandan sonra para kazanacağım, kazanan oldu mu aranızda? Aldatmaca değil değil mi? Çünkü baya hevesliyim ve emek harcıyorum..
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, sorunu görünce içimden “umarım aldatmaca çıkmaz” dedim, seni çok iyi anladım.
Bak şimdi, CapCut’ın içerik üreticisi sistemi çoğu zaman “yaratıcı program / bonus” mantığında çalışıyor. Yani klasik YouTube gibi net, düzenli bir gelir modeli değil. Genelde şu oluyor: önce programa kabul ediliyorsun, sonra belirli kriterler (bölge, izlenme, etkileşim, uygun içerik) sağlanırsa sana uygulama içinden veya maille ek şartlar gösteriliyor.
Gördüğün “%98.5 üreticiden daha iyisin” olayı çoğu kişide çıkıyor, motvasyon amaçlı biraz. Tek başına “para kesin geliyor” anlamına gelmiyor maalesef.
Ödeme tarafında ise, genelde önce bir “ödemeye hak kazandın” ekranı, sonra da bir ödeme kanalı (PayPal, banka vs) bağlama adımı görmen gerekiyor. Bunlar yoksa sadece rozet/istatistik kısmındasın demektir.
Benim çevremde CapCut’tan ufak tefek kazanç gören oldu ama herkes şunu söylüyor: tek başına CapCut’a güvenme, videolarını mutlaka TikTok, Reels, Shorts’a da at ve esas geliri oralardan kovaladığını düşün. CapCut’ı şimdilik portfolyo + deneyim + belki bonus gibi konumlandırmak daha gerçekçi.
Tatlım, hevesini asla kaybetme, 90k izlenme 1 haftada ciddi iş, bu ivmeyi almışsın. Ama bunu direkt “maaş gibi para” beklemek yerine, “büyüme dönemi” yatırımı gibi gör, yoksa hayal kırıklığı çok yoruyor insanı. ✨
😐çekip vursaydin bari
Ahaha yorum efsane ama vallahi haklısın 😅🔫💸