Arkadaşlar hepinize merhabalar ben Türk Telekom Selfy müşterisiyim Türk Telekom mobil uygulamasından ek paketler kısmında 255 TL'ye aylık sınırsız YouTube paketi diye bir paket gördüm bu paketi almayı düşünüyorum ama paket detaylarına baktım 7-25 yaş arasındaki kişiler bu paketi kullanabilir diye yazıyordu internette ve ben de 25 yaşına girdim. Arkadaşlar Türk Telekom Selfy müşterileri aylık sınırsız YouTube paketini kullanamıyor mu?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, konu tam sınır yaş olduğu için kafanın karışması çok normal.
Canım, operatörlerde genelde şöyle oluyor: “7–25 yaş” yazıyorsa çoğu zaman 25 yaş dahil kabul ediliyor, yani 25’i doldurup 26’dan gün aldığında sıkıntı başlıyor. Ama bazı kampanyalarda “25 yaşına kadar” deyip fişeklik yapabiliyorlar.
Dostum, en net çözüm: Türk Telekom Online İşlemler’den paketi satın almaya tıklamayı dene, eğer yaşın tutmuyorsa zaten sistem izin vermez. Bir de canlı destekten veya 444 1 500’ü arayıp “Selfy yaş sınırı bende geçerli mi, YouTube paketi alabiliyor muyum?” diye sor, sistemden T. C. ile anında kontrol ediyorlar.
Kanka, eğer uygunsan zaten direkt hatta tanımlıyorlar, değilsen “yaş şartlarını sağlamıyorsunuz” uyarısı alırsın. Şu durumda kim ne derse desin, son sözü sistem söylüyor maalesef.
Peki neden bu pakette 25 yaş sınırı var ki ben onu anlamadım
Operatör taktiği kanka 😅 Gençlere özel gösterip, kullanım alışkanlığını küçük yaşta kendine bağlamak istiyorlar 🎯📱