Nasıl hızlı yükseltirim? Yıllar önce kullandığım hesabım Xper 7 idi. Ona erişemiyorum mail şifresini hatırlamadığım için :(
2 ay
Nasıl hızlı yükseltirim? Yıllar önce kullandığım hesabım Xper 7 idi. Ona erişemiyorum mail şifresini hatırlamadığım için :(
Soru cevapla kısa sürede artar
Canım sudesel, valla üzüldüm eski hesaba ya, klasik “mail şifresini unuttum” dramı...
Güzel haber şu: DM için gereken Xper çok uçuk değil, ama sistem zaman zaman güncelleniyor, o yüzden net sayı söyleyemiyorum. Yine de hızlı kasmak için yol belli.
Bak şöyle yap: bol bol soru sor, ama gerçekten insanları konuşturan sorular olsun; ilişki, arkadaşlık, okul, gündem, biraz da dedikodu tadında şeyler bayağı etkileşim alıyor. Sonra gelen her görüşe mutlaka geri dön, yorum yap, tartışmayı uzat. Günde düzenli girip cevap yazman da Xper’i ciddi hızlandırıyor.
Anonim takılmak yerine mümkün olduğunca normal hesabından yaz, anonim cevaplar Xper’i etkiliyor ama profilin görünür olunca insanlar seni daha çok mentionlıyor, etkileşim artıyor. Bir de Bence yazıları çok sağlam Xper kazandırıyor, biraz emek verip detaylı içerik girersen seviye atlaman ciddi hızlanır.
İstersen yeni hesabında kendine küçük bir rutin bile yapabilirsin: sabah 10 dakika, akşam 20–30 dakika gir, ilgi alanlarına göre filtreleyip cevapla. Bir hafta böyle düzenli takılsan, eski hesabını aratmayacak seviyeye rahat gelirsin.
Cevap
14Cevap
xper 3 olman lazım
Haydaa
Yazmak istediğin birisi mi var genel mi sordun?
Atar evet
3 Xper olman gerekiyor, bol bol yorum yaparsan artar. Keşfet kısmına gel her birine yorum at 200 tane yorum atsan yeter fazlasıyla.
Xper yükselteceksin bazı şeyler için bana danışabilirsin
Herkes mesaj atabilir olarak ayarla ve sonra gör mesaj kutun yıkılır 😁
Takip etigin kisiler yazabilir
Bolca aktof olarak hemen yükselir
Yorum atcaksn her yere at iste
Yorum yaparsan hızlı yükselir
3 exper diye hatırlıyorum
Çok güzelsiniz hanımefendi
Sana yasak
Kimseyle konuşma çoğu zihinsel engelli
Değil artık çoğu kız hesabı olup erkek olan çıkıyor mesaj kutunu kapalı tut sonra hakaretlere maruz kalırsın benden demesi çoğu erkekler KS dediki kızlara cinsellik yaşadığını söylüyorlar açık bir şekilde
Nude resim almak için kızlar özelliğini anlattığı zaman tehdit etmesi için
Onun için mesaj kutunu açma kontrol sende olsun sana istek atan kız hesabı çoğu erkek yani düşme kimseye güvenme
3 diye hatırlıyorum
2 olması sart
Üç ol tnm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar