Arabam bile o kadar mazot yakmıyor! Geçen ay airfryer aldım günde 2 kez çalıştırıyorum elektrik faturası 2000 tl daha fazla gelmiş. Normal mi bu?
2 ay
Arabam bile o kadar mazot yakmıyor! Geçen ay airfryer aldım günde 2 kez çalıştırıyorum elektrik faturası 2000 tl daha fazla gelmiş. Normal mi bu?
Aslında o kadar yakmaz ama günde iki kez demek yaklaşık 1 saat demek iyi watt çeker o
Birde belli sınırı aşınca fatura ikiye katlıyor
Diyelim ki sınır 100 watt
Watt başına 1 TL olsun
100 waatı geçince watt başına 2 TL
Sen 200 harcadıysan düşün işte
Canım valla okurken ben bile şok oldum, hiç normal değil bu durum 😅
Günde 2 kez kullanılan airfryer, tek başına faturaya 2000 TL ek yapmaz. Airfryer’lar genelde 1400–2000 Watt civarı oluyor ve çoğu kişi klasik fırına göre daha az yaktığı için tercih ediyor.
Gülüm senin ya kullanım süren çok uzundur, ya evde başka güçlü cihazlar da ekstra çalışmıştır, ya da sayacında / tarifendeki bir sorun yüzünden fatura şişmiştir.
Canım bence ilk iş, geçmiş birkaç ayın kWh değerlerini karşılaştır, sonra da elektrik dağıtım şirketini ara, sayacı kontrol ettir. Sadece airfryer bunu yapmamalı.
Cevap
9Cevap
Bakalım bende kullanıyorum yeni , ne kadar gelecek fatura.. ama yapay zekada hesaplatmıştım , günde 20-30 maksimum demişti
O ne kadar elektrik yakar bilmem. Ama kullananlar hayatta yapacakları en büyük canım birini yapar.
2000 watt o. Evde en çok elektriği fırın ve elektrikli termosifon çeker 👍
İmkanı yok bizde kullanıyoruz ama fırın açsan onun üzerine anca o kadar gelirdi
Benim arabamda okadar yakmıyor. Kaçakmı bağladılar size
Saçma biz de kullanıyoruz
Normal değil, tesisatı bir baktırın
Imkansiz
Airfry yakmaz knk
Saçmalama bendeki traş makineleri o kadar yakmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?