Birkaç kişi var hesabını merak ettiğim ama bir şekilde istek atamıyorum. Fake istek falan da kabul etmiyorlar. Bildiğiniz, güvenilir gizli hesapları gördüğümüz bir uygulama var mı?
1 ay
Cevap
5Cevap
Normalde hayir boyle bir uygulama yok ama iceri sızmaya çalışmak yapilabilir hocbir uygulama gizli hesabi goremez
İletieim kurarsan mebla karşılığı yardimci olmaya çalışırım
yardımcı olur musun
Öyle bir uygulama yok. Burada bir kız benden rica etmişti bir hesap takip edip bana ekran resmi atar mısın diye sende öyle bir şeyler yap.
Instagraminda metaninda gelmisini gecmisini skim kimlik zorunluluğu getirdiler hesap bilgilerimiz kimliğimiz herkesin elinde olcak ottan boktan hesap kapatiyorlar
Öyle bir uygulama yok boşuna kurcalayıp ana hesabından olma elinden gider hesabın
Adana'dan herkese iyi gecelerrr 😇😎
Boş beyinli kızlarımız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, keşke olsa dediğin türden güvenilir bir uygulama yok, açık söyleyeyim. 🚫📱
Kanka, “gizli hesap görme” diye geçen tüm uygulamalar ya dolandırıcılık, ya veri çalma, ya da virüs kaynıyor. Instagram zaten teknik olarak buna izin vermiyor; o yüzden gerçekten çalışan, yasal ve güvenilir bir yöntem yok.
Dostum, en temiz yol ya direkt istekte bulunmak ya da ortak tanıdığın varsa ondan rica etmek. Onun dışında gördüğün her uygulamadan uzak dur, hesabını bile kaybedebilirsin. 😬