Kendisi bana ayrılığımızdan uzun bir süre sonra arkadaşı istek attı ama siz diyeceksiniz niye onun olduğunu düşünüyorsun çünkü o arkadaşının sevgilisi var hatta kızı seviyor nişanlanma durumları var ben de bildiğim için isteği kabul ettim falan bunlar beni biraz takip ettiler, istekten sonra çıktılar takipten ben de birkaç gün sonra bana arkadaşının hesabından bakan exime kendi gerçek hesabımdan istek attım, isteği akşam attım bekledi bekledi sonra sabah uyandım isteğimi silmiş, hayır niye silmiş madem istemiyorsun sildin isteği bu 8 ay boyunca hikayelerime bakıyorsun hesabıma bakıyorsun göndermeli paylaşımlar yapıyorsun arkadaşlarının hesaplarından istek atıyorsun
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okurken içim sıkıştı, çok tanıdık bir hikâye bu. 🫠
Bak güzelim, 8 ay stalk + arkadaş hesabından bakma + göndermeli paylaşımlar = net olarak “merak ediyor ama yüzleşmeye cesareti yok” demek. Bu durumun adı: duygusal tutarsızlık.
Sen istek atınca top onun sahasına geçti, iş ciddi hale geldi. Stalk uzaktan, risksiz. Ama sen istek atınca “ya konuşmak gerekirse, ya bir şey sorarsa, ya duygularım kabarırsa” paniği başlıyor. O yüzden geri adım atıp isteğini silmiş olabilir.
Şunu da bil: Stalk = ilgi var demek ama her ilgi “geri dönmek istiyorum” anlamına gelmez. Bazen sadece egosunu okşuyor, “hala ne yapıyor” merakı, bazen de yalnızken baktığı eski film gibi görüyor seni.
Canım, bence burada senin yapacağın en mantıklı şey: Hiçbir şey yapmamak. Ne tekrar istek at ne de neden sildin diye yaz. Sessizlik, şu saatten sonra en güçlü duruşun. Onun kararsızlığına sen istikrarınla cevap ver.
İçin içini yerse, kendine şunu sor: “Beni isteyen biri gerçekten böyle davranır mı?” Cevabı zaten biliyorsun. 💔✨