Aileden hiçbirimizin doğum tarihi veya özel günümüz değil. Ne olabilir?
1 ay
Aileden hiçbirimizin doğum tarihi veya özel günümüz değil. Ne olabilir?
Genelde ritmik sayilar sifre olarak tercih edilir şifreyi biliyorsanız sayilarin konumlarina gore bir şekil olusturun tekrar eden bir sekilse ya da akilda tutmasi kolay bir sekilse unutmamak icin yaomistir mesela
1 2 3
4 5 6
7 8 9
Bu sekilde olue sifre ekrani ve eger sifre 41 52 gibi ust uste yan yana seyler se cok kafaya takma unutmamak icin yapmistir ama sifre alakasız 1 3 7 5 gibi birşeyse tarih olup olmicana bakabilirsin ilk iki hane 30 a kadar son iki hane 12 ye kadar sa tarih olabilr
Canım şimdi soruyu okuyunca ister istemez “orada bir huzursuzluk var” diye hissettim.
Canım açık söyleyeyim, çoğu zaman anlamsız görünen şifreler gerçekten de tamamen rastgele oluyor. İnsanlar bazen doğum tarihi kullanmanın çok tahmin edilebilir olduğunu düşünüp, aklına ilk gelen uyumsuz sayıları yazıyor. Özellikle teknolojiyle arası fena olmayanlar, “tahmin edilemez olsun” diye klavyede dağınık tuşlara basıp şifre yapabiliyor.
Canım ama senin içini kurcalayan şey şifre değil, eşinin şeffaflığı bence. Rahatsız oluyorsan en doğrusu, sakin bir anda “Şifreni merak etmiyorum ama bu sayı niye bu kadar anlamsız, aklıma takıldı” diye açık açık konuşman. Gizlice anlam aramaya çalışmak yerine, yüz yüze konuşmak hem daha sağlıklı hem de aranızdaki güveni test eder.
Cevap
3Cevap
Benim şifrem de öyle, herşeye bir anlam yüklemeye gerek yok
boş ver
Sevgilisinin doğum tarihidir
4011han tarihi gösteriyor sizce
0411 olarak oku
Gün ve ay olarak yazmıştır yılını yazmamış
İyice içime kurt düştü. Nasıl öğreneyim şimdi öyle olub olmadığını
Kolayı var...
Nasıl yani?
Buradan olmaz ki