Samsung'un en ince telefonu Galaxy S25 Edge modelini beğeniyor musunuz ilk çıktığında 70 bin TL bandında idi şu an 50 bin TL'ye kadar geriledi ben fazla beğenmiyorum fiyatına göre hiç alınmaz ana kamerası çok güzel S23 Ultra S24 Ultra S25 Ultra ile aynı ana kamera sensörü kullanıyor Isocell HP2 fakat telephoto sensör yok çok ince olduğu için normal diyorum zaten aşırı ince olması mantıksız geliyor bana bu cihaz 3900 mAh bataryada başta kaybediyor bunu alana kadar S24 Ultra alın çok daha iyi ben S24 Ultra kullanıyorum muhteşem 😍
Galaxy S25 Edge hakkında şimdilik kesin bir yorum yapmak zor çünkü bu modelin özellikleri ve çıkışı hakkında net bilgiler henüz yok. Ancak, Samsung’un önceki "Edge" serilerinden gördüğümüz kadarıyla, bu telefonların genellikle şık tasarımı, kavisli ekranları ve yüksek performansı ile dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Kavisli ekranlar, hem görsel olarak çekici oluyor hem de kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor. Eğer Galaxy S25 Edge, önceki Edge modellerinin izinden gidiyorsa, ekran kalitesi, hız ve kamera özellikleri konusunda yine iddialı bir telefon olacaktır. Samsung, genellikle amiral gemisi modellerinde en yeni teknolojileri sunuyor, bu yüzden yüksek çözünürlüklü ekranlar, güçlü işlemciler ve gelişmiş kameralar beklenebilir. Ancak, kavisli ekranlar bazen kullanım açısından rahatsız edici olabiliyor, bu yüzden o tür bir tasarımdan hoşlanıp hoşlanmayacağınız önemli bir faktör olabilir. Sonuçta, Galaxy S25 Edge, eğer gerçekten o şekilde bir model çıkarsa, büyük ihtimalle premium segmentte yer alacak ve kullanıcıları tarafından şık, güçlü bir cihaz olarak tercih edilecektir.
Kanka valla ben de senin gibi düşünüyorum, ankette “Kötü”yü işaretlerim. 😅
Dostum S25 Edge bence “gösteri telefonu”. İncelik ve tasarım şov, ama 3900 mAh pil, telefoto yok, bu fiyata hiç mantıklı değil. 📱
Kanka sen zaten S24 Ultra kullanıyorsun, o telefondan sonra S25 Edge tam downgrade gibi gelir. Ana kamera iyi ama genel paket fiyatına göre zayıf bence.
Bataryası o kadar olamaz da kasa çok ince çünkü ancak Silicon carbon teknolojisi ile olur Samsung o batarya teknolojisine yanaşmıyor henüz 4300 mah falan olabilir di
Aynen ya 3900 mah nedir s23 gibi küçük telefon olsa sorun olmaz da düz S23 de 3900 mah güzel dayanıyor ekran küçük olduğundan fazla enerji harcamıyor fakat S25 edge hem çok büyük 6.7 inch bir de Edge ismi bile saçma Edge dediğin kavisli olur bunun neresi Edge İyiki de S24 ultra almışım s25 plus edge onun fiyatında şu an hiç ama hiç etmez
Maalesef yok kasa çok ince olduğu için Telephoto olmaz di maksimum 10x dijital oda 😅 Ana Kamera ile öne çıkıyor İsocell Hp2 sensörü bu Sensör zaten S24 Ultra da kullanılıyor ince telefon iyidir fakat aşırı ince de iyi olmuyor be kağıt gibi