Bir yakın arkadaşım numarasını değiştirmişti ulaşmam lazım ona yeni numarasını nasıl bulurum
1 ay
Bir yakın arkadaşım numarasını değiştirmişti ulaşmam lazım ona yeni numarasını nasıl bulurum
WhatsAppta aynı gruptaysaniz kayıt olduğunda eski numara yerine devam ederse hemen bildirimi gelir ama aynı grupta değilseniz veya eski numara yerine WhatsApp a eklenmemiş de aklıma bir şey gelmiyor
Panelden?
WhatsApp panelini mi diyorsunuz ondan haberim yok sosyal medyanizda ekle değilmi arkadaşınız
Cevapları şimdi gördüm çok önemli birimi
Sorgu paneli
Sorgu paneli bildiğim kadarıyla kişilerin bilgilerini satın alarak ya da hackleme sonucu elde edilir bu konuda güvenli bir yol olduğunu düşünmüyorum ama sosyal medyası vs varsa daha hızlı ve kolay sonuç alırsınız diye düşünüyorum
Tabiki bu söylediğim sosyal medya olayı karşı taraf sizi engellemediyse
Canım Asliiiımmmmm, böyle durumlar gerçekten insanın içini sıkıyor, anlıyorum seni. 💔
Bak şöyle deneyebilirsin: Ortak arkadaşlarınız varsa önce onlara sor, genelde en hızlı yol bu oluyor. Eski numarasına WhatsApp’tan mesaj at, “Bu numarayı kullanmıyorum” otomatik yanıtı ya da yeni numarasını yazmış olabilir. Instagram, X (eski Twitter), Facebook, WhatsApp profilinde “bio” kısmına numarasını eklemiş olabilir, oraları da kontrol et.
Canım, operatörden, rehber sorgulama sitelerinden ya da benzeri yerlerden numara bulmaya çalışma; hem KVKK gereği yasak hem de güvenilir değil. En temiz yol, sosyal medya ve ortak tanıdıklar. 💬📱
Cevap
12Cevap
bulamazsın
Bunun için uygulamalar var ad / soyad yazınca buluyor
Adı ne
Bulamazsın
Panelden?
Olsun
Ortak arkadaşınız aracılığıyla
Turkcell +rehberi ad soyadla kontrol et.
O nasıl oluyor
Upcall uygulaması veya 11832 ile aradığın kişinin isim soyad bilgileriyle ulaşabilirsin. Aranan kişinin Turkcell rehberi aktif olması gerekiyor.
Eski sevgilin mi @asliiiimmmmm
Yok panelden çıkar mı
Cıkmaz maalesef. bu arada fotodaki sen misn
Bulamazsın @asliiiimmmmm
Panelden?
Çok güzelsin bence
Çok zordur
bulamazsın
Panelden?
11880 verir mi
Bülamazsınkiiii
nerden bulacan