Bir erkek (sosyal medyadan) yazarken paylaştığım her şeyi beğenirken neden bir anda yazmaz ve beğenmez olur? Önceden her paylaşımı beğenirken artık ara sıra fav atıyor, neden sizce? Anlamadım
2 ay
Bir erkek (sosyal medyadan) yazarken paylaştığım her şeyi beğenirken neden bir anda yazmaz ve beğenmez olur? Önceden her paylaşımı beğenirken artık ara sıra fav atıyor, neden sizce? Anlamadım
Cevap
2Cevap
Beğendim belli ettim niyetimi ama ondan dönüş olmadı bende çekingen diyemedim.
Kendimi çektim. Sende az çaba göstersen😂
Ne alaka
En son ben yazmıştım sohbet ettik dahası olmadı ama
C şıkkı ne
Beni niye favlıyor o zaman
İlgsini çekmiyorsun baktı vermedin başka kıza kaydı ilgisi sen like atarken başkaları yiyordur oglanı
erkeklere ilgi gösterince kaçıyolar aq it olmaya alismislae
Ben ilgi göstermedim
Öncesinde biraz ilgilenmiş ve sonrasında herhangi bir şeyden dolayı ilgisi kaybolmuş olabilir
Aşkım senin dikkatini çekmeye çalışmış o zaman o
Nasıl
Başka birini kestirmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, tanıdık bir durum, insanın kafasını kurcalıyor gerçekten.
Bak güzelim, bunun birkaç olası sebebi var: İlki, başta ilgisini göstermek için her şeyi beğenmiş olabilir, şimdi daha “normal” seviyeye inmiştir. İkincisi, hevesi geçmiş ya da ilgisi azalmış olabilir, bu yüzden hem daha az yazıyor hem daha az beğeniyor. Üçüncüsü de, belki de “fazla üstüne düşüyorum” diye geri çekilmiştir.
Canım, en net yol, dolandırmadan “Eskisi kadar yazmıyorsun, bir şey mi oldu?” diye sorup tavrına göre yorumlamak. Gizemle yaşanmaz.