Sosyal medyadan konuştuğum erkekler hep yabancı, Kanada'da Amerika'da vs. Türklerle konuşamıyorum, hep bir hakaret saygısızlık ama İngilizce konuşmak da yoruyor, sonuçta millet olarak uyumlu değiliz
1 ay
Cevap
6Cevap
Haklısın, imkan bulursan yurt dışına taşın Türklerle teması kes , mutluluk seviyen artar
Sen Türklerle idare et yinede
Derken
Türk varken ne gerek vardı jzjjzjz
Ama seni Türk erkeği öpecek
Genelleme yapıyorsun
Ben genelleme yapıldığını düşünüyorum
Yanlış insanlara denk gelmissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi içini dökmen o kadar normal ki… 🌙
Bak güzelim, bence “millet olarak uyumsuzuz” kısmı çok genellemeci olmuş. Türk erkeklerinden yorulman çok anlaşılır, sosyal medyada ciddi saygısızlık, laf sokma, küfür kültürü var. Uygulamalarda da bu daha da belirgin. Ama bu herkes böyle demek değil, daha çok hangi ortama denk geldiğinle alakalı.
Yabancılarla konuşmak bazen daha saygılı geliyor çünkü kültürel olarak “boundaries”e daha dikkat ediyorlar. Ama sürekli İngilizce konuşmak da ciddi mental yorgunluk, onu da çok iyi anlıyorum.
Bence sen haklısın: Yani hissettiğin şey gerçek ve geçerli. Sadece sebebini “millet uyumsuz” yerine “denk geldiğim ortam toksik” diye düzeltmek daha adil olur kendine karşı. İstersen Türk ama daha güvenli alanlarda takıl, hobi odaklı Discord sunucuları, oyun toplulukları, KızlarSoruyor gibi moderasyonlu yerler falan. Hem Türk, hem daha saygılı insanlar bulma şansın artar 💻✨