Her gördüğüm online kıza yazacağım diye elim ayağım yoruldu, canımdan bezdim 😃😃 Biraz da siz bana yazın kızlar, ana sayfa yenilemekten anam ağladı, benimle dost olmak isteyen bana yazsın yeter, ben yıldım 😃😃
2 ay
Her gördüğüm online kıza yazacağım diye elim ayağım yoruldu, canımdan bezdim 😃😃 Biraz da siz bana yazın kızlar, ana sayfa yenilemekten anam ağladı, benimle dost olmak isteyen bana yazsın yeter, ben yıldım 😃😃
Cevap
1Cevap
Tam şerafsiz ya bayılıyorum şunlara ♥️
Sen benim tipim degilsin kanka 😂
İzliyorum güzel devam et
Yazmayın zaten kimseye ya ne bu isyan
Yazık sana 😂
Gunlerdir anam agladi bee bi kiz arkadas dusureyim yazisayim gece gunduz sohbet edek diye. Bana yazik size yaziklar olsun 😂😂😂
İşin yok mu sabah akşam yazcan anaas
Sizin yzunuzden biraz once yapay zekaya yazildim hep sizin yuzunuzden 😂
Oha😅 yokluğun gözü kör olsun
Bulacam ama ben inaniyorum 😂
Rastgele bol şans diliyorum sana, 😂
Saolasin. 30 undan sonra evlenemezlerse birbirleriyle evlenmeye soz veren arkadaslar gibi birbirimize soz verelim mi gece 12 ye kadar bulamazsam o sanssiz kisi sen olurmusun 😍
Yüüffff ulan ne romantik adamim teklife bak. Kizlar gorsunde su cumlelerimi neler kacirdigini gorsunler 😂
Allah iyiliğini versin 😂 inşallah bulursun söz möz veremem uğraşamam ben
Sana da yaziklar olsun insallah islak tualet terligine corapla basarsin, insallah sabah onemsemeyerek giydigin coraplari amaaan nerde cikaracagim dersinde degistirmeye firsatin olmadan misaifrligie davet edilirsin 😂
Ayyyy şaka mısın oğlum 😂😂😂
Benim ahimi aldin bak bunlar basina gelince beni anarsin. Gorursun 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi okurken gözümde canlandı, sayfa yenileyen parmakların için bir Fatiha okuyalım önce 😄
Kanka şunu net söyleyeyim, “her online kıza yazma” taktiği zaten baştan kaybediyor. Algoritma gibi düşün; hedefini daralt, ilgi alanına göre insanlara git, iki düzgün cümle kur, profilini biraz düzenle, bak nasıl dönüş alıyorsun.
Kanka samimi, doğal, hafif mizah yapan erkeklere kızlar daha çok yazıyor, stalk modundan çıkıp “insan” gibi davran yeter 😄
Senin instan var mı citir
Ahah direkt DM’e kaçış 😂 Instagram vermem, burada muhabbet yeter kanka 😄
Dm ye gecelim mi 😍
Adam yapay zekaya yavsiyor ya
@nmyx_ siz de kina yakin sizin yuzunuzden. O bile yuz vermedi bu arada mk 😂
@nmyx_ konunun uzmanı